97,40% neemt een auto Tenerife schiereiland (2024)

VERVOER NAAR KANARIES

 • Auto vervoer
 • Motorfiets vervoer
 • Vervoer
 • Contact
 • bloggen

Budgetaanvraag voor vervoer van motorfietsen, vierwielers, etc.

Autotransfer schiereiland Tenerife

Wij vervoeren voertuigen tussen het Schiereiland en de Canarische Eilanden in beide richtingen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. We bieden wekelijkse afvaarten vanuit de havens van Barcelona, ​​​​Bilbao, Cádiz, Huelva, Sevilla en Vigo. Vanaf de Canarische Eilanden vertrekken we wekelijks vanuit de havens van Las Palmas de Gran Canaria, Santa Cruz de Tenerife, Puerto de Rosario, Arrecife en Santa Cruz de La Palma. Wij lossen alle bureaucratische formaliteiten op met betrekking tot de douaneprocedures die moeten worden uitgevoerd voor het transport van uw auto. Ons uitgebreide netwerk van medewerkers stelt ons in staat om een ​​ophaal- en terugbrengservice voor uw voertuig aan te bieden op de Canarische Eilanden, het schiereiland, de Balearen en in heel Europa.

97,40% neemt een auto Tenerife schiereiland (2) 936 555 85597,40% neemt een auto Tenerife schiereiland (3)info@transporteacanarias.com

Moet u een voertuig naar Tenerife sturen? Je motor naar Gran Canaria sturen? Uw voertuig vervoeren naar een van de 'gelukseilanden'?

Huur uw transfer bijTransport naar de Canarische Eilandenen wees zo gelukkig als je lot.
Als u naar de Canarische Eilanden verhuist -of op vakantie of zakenreis gaat- en uw voertuig wilt verhuizen, hebben wij de oplossing.
Een flexibel voorstel dat zich aanpast aan uw behoeften.
Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van transport en logistiek kunnen wij met zekerheid bevestigen dat wij uw dienstverlening met een totale garantie op succes dekken.
Met onze uitvoering van rolvracht behoren wij tot de belangrijkste aanbieders van autotransport voor particulieren.
Profiteer ook van de beste deur-tot-deur service van het land tegen de scherpste prijzen op de markt. Neem contact met ons op en ontvang alle tarieven!

OVER ONS?

Wij zijn een logistiek en transportbedrijf gespecialiseerd in de Canarische EilandenVoor verscheping, rollende lading en verhuizingen hebben wij de beste aanbieders.

Wij bieden ookvolledige lading en deellading diensten. Met ons bedrijf heeft u ook toegang tot eengroupagedienst, waarmee u ruimte kunt delen en kosten kunt minimaliseren. Wij hebben altijd de beste oplossing voor u!
Wij zijn gespecialiseerd inzeevervoer van deur tot deur, waarbij het ophalen en bezorgen wordt gedaan op de plaatsen die u beslist. We raden deze behendige en comfortabele logistieke optie aan.

wij werken ookpuerto een puerto, hoewel u in dit geval verantwoordelijk bent om het naar de vertrekhaven te brengen en op de bestemming op te halen. Voor deze modaliteit is het essentieel dat u zich aan de afgesproken data en tijden houdt.
We vervoeren meestal goederen, pakketten en voertuigen tussen de belangrijkste havens van het schiereiland en de Canarische Eilanden in beide richtingen.

 • Van het schiereiland tot de Canarische Eilanden: Barcelona, ​​Bilbao, Cádiz, Huelva, Sevilla en Vigo.
 • Van de Canarische Eilanden tot het schiereiland: Las Palmas de Gran Canaria, Santa Cruz de Tenerife, Puerto de Rosario, Arrecife en Santa Cruz de La Palma.

Een van onze meest gevraagde dienstenWe raden de behandeling van opgerolde ladingen aan, een veelzijdig voorstel dat zich aanpast aan al uw grillen. Wij verplaatsen auto's, motorfietsen, ATV's, aanhangwagens, auto's, 4x4's, bestelwagens, zware machines en andere veilig en snel. Ontdek hoe we het doen! Veeg en blijf lezen.

ALLE INFORMATIE DIE JE NODIG HEBT, STAAT HIER

Wij maken gebruik van boten die gespecialiseerd zijn in dit soort transport:RO-RO. Uw voertuig krijgt een delicate en veilige behandeling, met de modernste middelen en protocollen die voorhanden zijn.

Auto's, motorfietsen en andere transportmiddelen worden met hun eigen wielen van schepen geladen en gelost,om risico's te verminderen. Welnu, het gebruik van kranen kan de apparatuur beschadigen. Afhankelijk van uw vertrekpunt en bestemming,We hebben twee routes ontworpen: Car Carrier en de Ferry.
De eerste vertrekt alleen vanuit de haven van Barcelona en doet Las Palmas de Gran Canaria en Santa Cruz de Tenerife aan, momenteel doet hij de rest van de eilanden niet aan. Het tweede, enige deel van Huelva en de haven van Cádiz.

Onze consultants kunnen uitleggen hoe u toegang krijgt tot elk van hen. In het geval van de Ferry kunt u in de passagiersmodus reizen, als u ook aan boord van het schip gaat; of in laadmodus, als u alleen het voertuig stuurt. Ontdek het samen met ons door te bellen936 555 855.
Veel van de klanten die we bedienen reizen met de auto per veerboot vanwege een tijdelijke overstap. In dat geval hebben ze geen douaneprocedures nodig. Bovendien hebben ze zes maanden legale circulatie.

Voor ultieme bewegingen werkt het anders. Houd er rekening mee dat het essentieel is om uw voertuigpapieren op orde te houden. Het is belangrijk dat u het kentekenbewijs van het voertuig en de technische keuringskaart heeft bijgewerkt, onder andere documenten die door uw aannemer zullen worden geïnformeerd.

Zorg ervoor dat uw auto of motor technisch in goede staat verkeert. Vergeet niet dat, hoewel we uw apparatuur zo min mogelijk rollen, belangrijke processen zoals laden en lossen op uw eigen wielen gebeuren.
Vertrouw ook op ons voor douanevereisten, die meestal vrij complex zijn. We herinneren u eraan dat tussen de Canarische Eilanden en het schiereiland of een ander punt in Europa elke overdracht wordt opgevat als invoer of uitvoer.

Hieronder leggen we uit hoe u te werk moet gaan als u een auto naar Tenerife wilt sturen vanaf het schiereiland of een ander punt. Heb alle details bij ons!

ZO EENVOUDIG ALS WIJ U VERTELLEN!

Het is mogelijk om elk punt te verbinden via maritiem transport. Ook als er geen haven is, want dan doen we aan intermodaal transport. Dus hoe dan ook, waar u uw voertuig ook heen wilt, wij nemen het mee!

Reist u van Madrid - Canarische Eilanden? Van Barcelona naar Gran Canaria? Van Albacete naar La Gomera?

Wat uw stad van herkomst of uw eiland van bestemming ook is, wij sturen uw voertuig en zelfs uw verhuizing, als u zeker gefascineerd bent door de charme van deze eilanden.

We bieden ook reizen aan naar de Balearen en andere plaatsen in Europa. Zij hebbenTransport naar de Canarische Eilandenof u nu een particulier bent of dat u een zelfstandige of een bedrijf bent.

Als u in ieder geval van een ander punt verhuist, neem dan contact met ons op en wij zullen uw reis organiseren. Onze werkmethodes stellen ons in staat om ons aan te passen aan elke reisroute die u heeft gepland.

Wij verzorgen het gehele proces dat nodig is om uw auto te verhuizen. Wij lossen alle bureaucratische formaliteiten met betrekking tot uw reis op. Wij verzorgen de douaneafhandelingen die moeten worden uitgevoerd tussen de Canarische Eilanden en het Schiereiland.

Dit omvat specifieke douane-, import- en exportdocumentatie, evenals andere specifieke procedures die zijn afgeleid van het insulaire karakter van de eilanden en hun specifieke economische regime: vergeet niet dat we geen belasting over de toegevoegde waarde (btw) hebben, maar eerder een belasting genaamd Canarische Eilanden indirecte algemene belasting (IGIC).

Dankzij ons uitgebreide netwerk van medewerkers kunnen we u ook een ophaal- en bezorgservice aanbieden op de Canarische Eilanden, het schiereiland, de Balearen en in heel Europa. U hoeft ons alleen maar te raadplegen en wij gaan voor u aan de slag. U bent verzekerd van het eerste tot het laatste detail.

STUUR DE AUTO NAAR DE CANARISCHE EILANDEN

Zoals we al zeiden, kunt u vanuit het hele land en vanuit een groot aantal plaatsen in Europa naar de Canarische Eilanden reizen. In dit artikel specificeren we enkele van de meest gevraagde opties. Blijf goed op de hoogte en plan je reis zoals je die hebt gedroomd.

U kunt uw voertuig naar de Canarische Eilanden sturen vanuit de havens van Cádiz, Huelva, Vigo en Barcelona, ​​​​altijd met regelmatige vertrekken als u ons kiest om uw zending te doen.
Kies je er bijvoorbeeld voor om het vanuit Huelva te versturen, dan heb je de volgende twee varianten beschikbaar:

 • Passage: het gaat om reizen per veerboot. U begeleidt uw voertuig, dat in het ruim zal reizen. Terwijl u ofwel in een fauteuil verblijft, die van ander comfort is als u wilt, of in een van de comfortabele kamers op deze boten.
 • Vracht: het gaat om het vervoeren van het voertuig zonder chauffeur. Wij zorgen ervoor dat het in het schip wordt ingebracht en bij u op de plaats van bestemming worden afgeleverd. Ondertussen reis je comfortabel in het vliegtuig, veel sneller en zonder bewegingsziekte!

In dit geval verzorgen wij ook de douaneafhandeling bij herkomst en bestemming om onnodige vertragingen te voorkomen.De laadoptie is degene die we het meest aanbevelen, en ook degene die de meeste gebruikers het leukst vinden. Het is niet moeilijk te zien waarom...gemak is onbetaalbaar.

CADIZ - CANARISCHE EILANDEN

Als u liever vanuit de haven van Cádiz vervoert, lijkt de service en bediening sterk op wat wij vanuit Huelva doen. U kunt de veerboot huren en op de boot reizen, of u kunt contact met ons opnemen en ons vragen om al uw verhuizingen te verzorgen.
Wij verhuizen uw voertuig maar ook, als u dat wilt, uw spullen. U kunt een eigen container huren of ruimte delen, waardoor u kosten bespaart. Ook verhuizingen zijn onze specialiteit. Als u in het klimaat van de eilanden durft te blijven, kunnen wij u helpen,Klik hieren kom alles te weten.

In elk geval,Transport naar de Canarische Eilandenzorgt voor alles. U hoeft alleen maar te genieten van de eilanden op de gewenste bestemming.

Houd ons onder uw contacten en bel ons wanneer u maar wilt.

KEN DE POORTEN WAAR JE ALLEEN KAN LADEN

We hebben de twee bekendste opties al genoemd, per veerboot of als vracht, vanuit Cádizo Huelva. Maar als uw herkomst dichter bij de havens van Barcelona of Vigo ligt, behoren deze twee steden ook tot de meest populaire onder onze noordelijke klanten.
Je moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat als je ervoor kiest om je voertuig via de haven van Barcelona te sturen, je alleen kunt kiezen voor de oplaadmethode. Hetzelfde gebeurt met Vigo. Deze lijnen laten geen passagiers toe, alleen voertuigen zonder chauffeur.

In het geval van Vigo is het geen gewone lijn, maar een lijn aangepast aan merchandise. De vertrekken zijn normaal tweewekelijks en aangezien ze geen passagiers toelaten, rijdt uw voertuig in oplaadmodus.

Evenzo zijn de verplichtingen voor de Douane ook noodzakelijk: de DUA en de Export- en Importvrijgave moeten worden geformaliseerd. Maar daar hoef je je geen zorgen over te maken, via onzedeskundige douanevertegenwoordigers, zorgen wij ook voor al deze vervelende procedures.

Enkele tips voor het instappen

Voordat u een voertuig verscheept, zijn er verschillende voorzorgsmaatregelen waarmee u rekening moet houden, zelfs wanneer u gekwalificeerd personeel zoals het onze inhuurt. Wij raden u aan:

 • Controleer de algemene staat van het voertuig en leg dit schriftelijk vast.
 • Bewaar al uw carrier-contacten.
 • Definieer vooraf de leverings- en ophaaldatum.
 • Als u niet degene bent die het ontvangt, leg dan tot in de kleinste details vast wie uw plaats zal innemen.
 • Plaats geen andere bezittingen in het voertuig.
 • In het geval van motorfietsen, laat ze vrij van alle vloeistof.

Heb je nog andere vragen? Je bent klaar? Klaar om op reis te gaan met uw auto? Laat ons je vergezellen op dit avontuur.
Bel ons nu! Als je deze aanbevelingen op je tenen volgt, verzekeren we je dat het een succes wordt.

We bieden ook diensten aan van:

Busvervoer naar de Canarias

Transporte a Canarias is gewijd aan het transport van voertuigen van het schiereiland naar de Canarische Eilanden of van de Canarische Eilanden naar het schiereiland. U hoeft alleen het merk en model aan te geven en het afhaalpunt en afleverpunt door te geven.

Vraag hier een budget aan

Goederen transporten

Wij vervoeren goederen, in bulk, gepalletiseerd, volle ladingen, groupage en wielladingen. Wij verzorgen alle procedures vanaf het moment dat het wordt opgehaald bij de bron totdat het wordt afgeleverd op de bestemming.

Vraag hier een budget aan

Verhuizing naar de Canarische Eilanden

Als u moet verhuizen of alleen uw persoonlijke bezittingen moet verzenden van het schiereiland naar de Canarische Eilanden of van de Canarische Eilanden naar het schiereiland, bel ons dan nu en overleg. Onze experts lossen uw twijfels op.

Vraag hier een budget aan

Transport naar de Canarische Eilanden

97,40% neemt een auto Tenerife schiereiland (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 5766

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.