De 77 beste zoekwoorden voor onroerend goed (+ hoe ze te gebruiken en meer te vinden) (2024)

Heeft u problemen met het vinden van zoekwoorden voor onroerend goed die daadwerkelijk gekwalificeerde leads naar uw blogposts en YouTube-video's leiden? Maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Het kiezen van zoekwoorden voor uw website is moeilijk als u niet weet wat u doet.

Daarom hebben we besloten om deze gids samen te stellen met 77 vastgoedzoekwoorden waar kopers en verkopers vaak naar zoeken. Na de lijst laten we u zien hoe u deze zoekwoorden kunt aanpassen en gebruiken in uw blogposts en YouTube-video's, en nog belangrijker, hulpmiddelen om meer zoekwoorden te vinden om kopers en verkopers in uw boerderijgebied te bereiken.

Wat zijn zoekwoorden voor onroerend goed?

Zoekwoorden voor onroerend goed zijn woorden of korte zinnen die Google en andere zoekmachines gebruiken om inhoud te categoriseren. Over het algemeen vertegenwoordigen de zoekwoorden voor onroerend goed die in een artikel worden gebruikt, het hoofdonderwerp van een blogpost of webpagina.

Voordat u erin duikt, moet u begrijpen dat zoekwoorden slechts één onderdeel zijn van een effectieve strategie voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Als SEO nieuw voor je is, bekijk dan hier onze uitgebreide gids:

Verwante artikelen SEO voor onroerend goed: de ultieme gids (9 stappen naar een betere ranking)

De 77 beste vastgoedzoekwoorden van 2023

Hier is onze lijst met de beste vastgoedzoekwoorden voor 2022. U kunt deze zoekwoorden gebruiken om te plannen welke artikelen u voor uw blog wilt schrijven.

We hebben beide opgenomenkorte zoekwoorden(enkele woorden) enlange zoekwoorden(korte zinnen of vragen) in deze lijst. Over het algemeen zullen er bij longtail-zoekwoorden minder mensen naar zoeken, maar zijn ze relevanter voor uw doelgroep. De meeste inhoud die u met trefwoorden maakt, moet longtail-zoekwoorden gebruiken. We laten u zien hoe in het volgende gedeelte.

1. Makelaar21. Beste buurten41. Hoe nauwkeurig zijn de schattingen van Zillow?61. Een huis kopen versus een huis bouwen
2. Hoe een makelaar te vinden22. Sluitingskosten42. Hoe een huis te kopen zonder geld62. Werken open huizen?
3. Beste makelaar23. Wie betaalt de afsluitkosten?43. Beste tijd om een ​​huis te verkopen63. Waar op te letten bij het kopen van een huis
4. Moet ik een makelaar inhuren?24. Sluitingskosten voor verkoper44. Beste tijd om een ​​huis te kopen64. FHA-leningen
5. Hoe een makelaar te kiezen25. Hoe verkoop je je huis zonder makelaar?45. Een huis in scène zetten65. FHA versus conventionele leningen
6. Is het een goed moment om een ​​huis te kopen?26. Hoeveel kost het om een ​​huis te verkopen?46. ​​Beteugelen66. Hoe vooraf goedgekeurd te worden voor een woningkrediet
7. Hoeveel is mijn huis waard?27. Hoe lang duurt het om een ​​huis te verkopen?47. Ideeën om beroep op te doen67. Hoe u goedkoop een kamer aan een huis kunt toevoegen
8. Een huis huren versus kopen28. Programma's voor starters op huizenkopers48. Beteugelen van landschapsarchitectuur68. Waar letten taxateurs op?
9. Tips voor thuisverkopen29. Verkoop mijn huis49. Een afgeschermd huis kopen69. Beste huisverbeteringen om waarde te verhogen
10. Tips voor het kopen van een huis30. Verkoop mijn huis snel50. Wat maakt het kopen van een afgeschermd onroerend goed riskant?70. Een duplex kopen
11. Hoe een huis te verkopen door de eigenaar31. Beste buurten51. Wat u niet moet oplossen bij de verkoop van een huis71. Vakantiewoning kopen
12. Te koop door eigenaar32. Checklist woninginspectie52. Hoeveel verlies je als je een huis verkoopt zoals het is?72. 1031 ruil onroerend goed
13. Hoe een huis te kopen33. Checklist woninginspectie voor verkopers53. Checklist woninginspectie73. Huizenbubbel
14. Appartementen te koop34. Checklist woninginspectie voor kopers54. Hoe bereid je je het beste voor op een keuring?74. Zullen de huizenprijzen ooit dalen?
15. Duplexen te koop35. Checklist voor het kopen van een huis55. Waar letten woninginspecteurs op?75. Hoe huur je je huis
16. Huizen te koop36. Checklist voor thuisverkopen56. Hoe een biedingsoorlog op een huis te winnen76. Kort verkoopproces
17. Goedkope huizen te koop37. Laatste doorloopchecklist57. Hoe u een bod uitbrengt op een huis77. Wie betaalt makelaarskosten
18. Huizen aan het water te koop38. Schatting van het huis58. Hoeveel boven de vraagprijs moet ik bieden op een woning?
19. Nieuwbouw woningen39. Woningwaardering59. Een huis kopen op een verkopersmarkt
20. Meergezinswoningen te koop40. Welke kredietscore is nodig om een ​​huis te kopen?60. Hoe vaak komen voorwaardelijke aanbiedingen niet door?

Hoe zoekwoorden te gebruiken om verkeer en leads te genereren

Er zijn twee basisstappen om zoekwoorden effectief te gebruiken om verkeer en leads te genereren. Eerst moet u uw zoekwoorden voor onroerend goed afstemmen op lokale kopers en verkopers. Per slot van rekening nummer één voor“luxe huizen”zal nutteloos zijn voor uw bedrijf als u zich niet kunt richten op mensen die daadwerkelijk luxe huizen kopen in uw boerderijgebied. Ten tweede moet je blogposts schrijven of video's maken om het beste antwoord te geven op de vragen die lokale kopers en verkopers op Google zoeken om te beantwoorden.

Hier volgt een kort overzicht van dit proces:

1. Pas uw zoekwoorden aan om lokale kopers en verkopers te targeten

Het algoritme van Google is de afgelopen jaren slimmer geworden. VEEL slimmer. Tegenwoordig gebruikt Google geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI) om hyperspecifieke antwoorden te geven op de vragen waarnaar mensen zoeken. Die antwoorden zijn steeds vaker gericht op de geografische locatie van de zoeker. Daarom is het cruciaal om uw zoekwoorden af ​​te stemmen op specifieke lokale doelgroepen.

Het is ook veel gemakkelijker om uw inhoud te rangschikken voor lokale zoekwoorden voor onroerend goed, aangezien er veel minder concurrentie is. Er kunnen bijvoorbeeld tienduizenden mensen naar zoeken"afsluiting van de kosten,"maar slechts een paar honderd zouden kunnen zoeken"sluitingskosten in Phoenix."

Dus wanneer je een artikel of video plant, zorg er dan voor dat je het bedenktlokale long-tail zoekwoordenvragen beantwoorden voor aspecifiek publiek op een specifieke locatie.Hier zijn een paar voorbeelden van hoe een makelaar in Phoenix lokale longtail-zoekwoorden kan bedenken om te targeten met hun inhoud:

Generiek trefwoordPubliekPlaatsLokaal longtail-trefwoord
Tips voor het kopen van een huisHuizenkopers voor het eerstFeniksHomebuying-tips voor Phoenix
Curb Appeal-ideeënHuiseigenarenFeniksCurb-appeal-ideeën voor Phoenix
Afsluiting van de kostenHuizenkopers voor het eerstFeniksSluitingskosten in Phoenix

2. Bepaal de zoekintentie voor lange zoekwoorden

Zodra u een lijst met lokale long-tail-zoekwoorden heeft, is de volgende stap om erachter te komen welke vragen uw lokale kopers en verkopers beantwoord willen zien wanneer ze op Google naar hen zoeken. Dit staat bekend alszoekintentieen zou de drijvende kracht moeten zijn achter alle inhoud die u voor uw website maakt en die u op Google wilt laten rangschikken.

Of je nu een blogbericht schrijft of een YouTube-video maakt, het proces is hetzelfde:Neem uw specifieke lokale zoekwoorden en probeer erachter te komen welke vragen mensen proberen te beantwoorden door op die zoekwoorden te zoeken.

Zie het als gevaar: als uw zoekwoord is"Tips voor het kopen van een huis voor Phoenix,"de vraag die wordt gesteld is vrij eenvoudig:"Wat zijn de beste tips voor het kopen van een huis voor Phoenix?"Als uw zoekwoord echter zoiets is als"sluitingskosten in Phoenix,"uw lokale kopers en verkopers zullen waarschijnlijk meer dan één vraag hebben.

Specifiek lokaal trefwoordZoekintentie: vragen die kopers en verkopers beantwoord willen zien in uw inhoud
Sluitingskosten in PhoenixHoeveel zijn de sluitingskosten in Phoenix?
Wie betaalt de afsluitkosten in Phoenix?
Hoe kan ik geld besparen op afsluitkosten in Phoenix?

3. Schrijf blogposts of maak YouTube-video's om vragen te beantwoorden die lokale kopers en verkopers stellen

OK, nu zou u een lijst met lokale longtail-zoekwoorden moeten hebben en de zoekintentie achter die zoekwoorden moeten begrijpen. De volgende stap is het schrijven van blogposts of het maken van video's om de beste antwoorden op die vragen te geven. Hier is een snelle formule voor het maken van inhoud die de beste antwoorden biedt op de vragen van uw publiek:

Sleutelwoorden gebruiken in blogposts

Schrijf een pittige titel
Uw titel moet uw zoekwoord bevatten (idealiter zo dicht mogelijk bij het begin) en moet in een natuurlijke stijl zijn geschreven waardoor mensen op uw artikel willen klikken. Hier zijn enkele titelideeën om u te richten op "sluitingskosten in Phoenix":

Sluitingskosten in Phoenix: mythen versus feiten
Sluitingskosten in Phoenix: de ultieme gids
Wat elke nieuwe koper moet weten over sluitingskosten in Phoenix

Schrijf een inleiding die mensen aantrekt

Uw inleiding heeft twee doelen: mensen aantrekken en nieuwsgierig maken naar uw artikel, en uitleggen wat ze zullen krijgen door uw artikel te lezen. Het gebruik van vastgoedzoekwoorden in uw inleiding is cruciaal. Zorg er wel voor dat je ze op een natuurlijke manier gebruikt. Hier is een voorbeeld van een inleiding voor een artikel over afsluitkosten in Phoenix:

Een van de meest gestelde vragen die nieuwe kopers mij stellen, is hoeveel sluitingskosten in Phoenix zullen bijdragen aan de prijs die ze voor een huis betalen. Er zijn veel mythes over afsluitkosten. Daarom leg ik in dit artikel uit hoe afsluiten kost...

Maak een overzicht voor uw inhoud

Wanneer u de zoekintentie heeft bedacht, is het schrijven van uw inhoud eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is een overzicht voor uw artikel of video te maken en de vragen te gebruiken die mensen beantwoord willen zien als uw primaire koppen en subkoppen. Als je een video maakt, gebruik dan de vragen als hoofdstukken.

Maak je geen zorgen over het gebruik van zoekwoorden in je content. Als u zich richt op het beantwoorden van vragen van kopers en verkopers, zullen ze vanzelf naar boven komen terwijl u schrijft.

Hoeveel zijn de sluitingskosten in Phoenix?

 • Oprichtingskosten voor leningen?
 • Kredietrapportkosten?
 • Kosten taxatie en woninginspectie?

Enzovoorts…

Wie betaalt de afsluitkosten in Phoenix?
Hoe kan ik geld besparen op afsluitkosten in Phoenix?

Trefwoorden gebruiken in YouTube-video's

Voor YouTube-video's kunt u dezelfde basisformule gebruiken wanneer u de titel, beschrijving en tags van uw video schrijft. Je kunt ook trefwoorden gebruiken in de hoofdstukken van je video, maar alleen als ze relevant zijn voor datgene waar je het over hebt.

Nu u het basisidee heeft van hoe u inhoud kunt maken met behulp van vastgoedzoekwoorden, volgen hier zeven meer geavanceerde tips om het geweldig te maken:

1. Schrijf eerst voor uw publiek, daarna voor zoekmachines

De 77 beste zoekwoorden voor onroerend goed (+ hoe ze te gebruiken en meer te vinden) (1)

Onthoud altijd dat uw belangrijkste doel hier is om eerst uw lezer te informeren en als tweede op Google te verschijnen. Als uw artikel spammy is, zal het zelfs niet op Google worden gerangschikt zolang Google regelmatig test hoeveel mensen op artikelen op de voorpagina klikken en zelfs hoe lang ze op de pagina blijven. Als iedereen meteen van je artikel stuitert, rangschikt Google andere artikelen erboven.

2. Besteed specifieke aandacht aan titels, metabeschrijvingen en H2's

De 77 beste zoekwoorden voor onroerend goed (+ hoe ze te gebruiken en meer te vinden) (2)

Er zijn drie belangrijke plaatsen waar u trefwoorden aan uw blogposts wilt toevoegen. In volgorde van belangrijkheid: de titel, de metabeschrijving en de H2's van je artikel. Probeer de zoekwoorden op alle drie de plaatsen natuurlijk te gebruiken. Stop ze niet in zinnen of artikelen die niet overeenkomen met de zoekintentie van de lezer aan wie u in stap 3 zoveel tijd hebt besteed aan onderzoek!

3. Gebruik niet hetzelfde trefwoord voor meer dan één blogbericht of video

De 77 beste zoekwoorden voor onroerend goed (+ hoe ze te gebruiken en meer te vinden) (3)

Als u downloadtde Yoast-plug-in voor WordPress, is dit een van de eerste waarschuwingen die u waarschijnlijk krijgt. Over het algemeen is het een slecht idee om meer dan één artikel te schrijven voor hetzelfde zoekwoord. Erger nog, probeer NOOIT subtiele variaties van hetzelfde zoekwoord in verschillende artikelen te rangschikken, denkend dat u Google voor de gek houdt. Dat doe je niet.

4. Vermijd opvulling van zoekwoorden

De 77 beste zoekwoorden voor onroerend goed (+ hoe ze te gebruiken en meer te vinden) (4)

Het idee hier is om zoekwoorden op natuurlijke wijze in uw artikelen te gebruiken, wat u ongeveer een zoekwoorddichtheid van 1% zou moeten opleveren. Met andere woorden, als uw artikel 100 woorden lang is, moet u het trefwoord één keer in de hoofdtekst gebruiken. Zolang u het trefwoord in de titel, meta en H2's heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe vaak u het trefwoord in de hoofdtekst gebruikt. Gebruik het gewoon wanneer het normaal is om het in een zin of alinea te gebruiken.

5. Vergeet niet om EAT-signalen op te nemen in uw inhoud

De 77 beste zoekwoorden voor onroerend goed (+ hoe ze te gebruiken en meer te vinden) (5)

Aangezien u wilt dat uw artikelen EAT (Expertise, Autoriteit en Betrouwbaarheid) signaleren aan Google, moet u altijd EAT-signalen opnemen in uw artikelen. Uw biografie van uw WordPress-auteur moet minimaal uw inloggegevens bevatten, inclusief aanduidingen, en u moet in uw artikelen citeren en linken naar andere vastgoedexperts.

6. Link naar uw nieuwe blogpost vanuit oudere blogposts

De 77 beste zoekwoorden voor onroerend goed (+ hoe ze te gebruiken en meer te vinden) (6)

Door vanuit andere blogposts naar uw nieuwe blogpost te linken, kunt u beter scoren, omdat het Google helpt de inhoud op uw site te "lezen" en te categoriseren. Dit is iets anders dat de Yoast-plug-in zal aanbevelen.

7. Bekijk trefwoorden en update uw blogberichten één keer per jaar

De 77 beste zoekwoorden voor onroerend goed (+ hoe ze te gebruiken en meer te vinden) (7)

Ten slotte, als u op lange termijn op Google wilt scoren, wilt u uw blogposts minstens één keer per jaar bijwerken. Ga terug en wijzig de datum, voeg relevante nieuwe informatie of nieuws toe en probeer uw artikel leesbaarder en nuttiger te maken voor uw lezers.

Als je meer ideeën voor blogs nodig hebt of deskundige schrijftips wilt, bekijk dan onze gids voor blogideeën over onroerend goed hieronder:

Hoe u meer zoekwoorden voor onroerend goed kunt vinden

Hoewel onze lijst met zoekwoorden voor onroerend goed een goed startpunt is voor uw inhoud, zult u waarschijnlijk meer specifieke zoekwoorden moeten aanwijzen om kopers en verkopers in uw boerderijgebied te bereiken. Om uw leven gemakkelijker te maken, volgen hier drie manieren om belangrijke zoekwoorden voor uw inhoud te bepalen.

1. Gebruik SEO-tools om meer zoekwoorden te vinden

De 77 beste zoekwoorden voor onroerend goed (+ hoe ze te gebruiken en meer te vinden) (8)

De beste en meest nauwkeurige manier om nieuwe zoekwoorden te vinden, is door speciale tools voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) te gebruiken. Deze tools analyseren miljoenen pagina's met zoekresultaten van zoekmachines (SERP) om belangrijke gegevens te schatten, zoals hoeveel mensen per maand naar een zoekwoord zoeken (zoekvolume) en, cruciaal, hoe moeilijk het is om voor dat zoekwoord te rangschikken (moeilijkheidsgraad). Ze helpen ook bij het analyseren van de websites van uw concurrenten om te zien op welke zoekwoorden ze scoren. Hier zijn drie van onze favoriete SEO-tools:

Ahrefs

De 77 beste zoekwoorden voor onroerend goed (+ hoe ze te gebruiken en meer te vinden) (9)

Best voor:Zoekvolume en moeilijkheidsgraad voor zoekwoorden vinden
Kosten:Vanaf $ 99 per maand
Makkelijk te gebruiken:Medium

Onze eerste go-to-tool voor zoekwoordonderzoek is Ahrefs. Ahrefs heeft zeer vergelijkbare tools die concurrenten zoals Moz aanbieden, maar de gegevens zijn iets nauwkeuriger (volgens ons eigen onderzoek). Het geeft je ook vragen die mensen stellen, samen met zoekwoorden.

Moz

De 77 beste zoekwoorden voor onroerend goed (+ hoe ze te gebruiken en meer te vinden) (10)

Best voor:Concurrentieonderzoek en zoekwoordenonderzoek
Kosten:Vanaf $ 99 per maand ($ 79 per maand jaarlijks betaald)
Makkelijk te gebruiken:Medium

Moz, een van de eerste SEO-tools, heeft eigenlijk zijn eigen domeinautoriteitsstatistiek uitgevonden, die veel wordt gebruikt in de branche. Je kunt Moz ook gebruiken om te zien waar andere sites voor scoren en wie er naar linkt.

Semrush

De 77 beste zoekwoorden voor onroerend goed (+ hoe ze te gebruiken en meer te vinden) (11)

Best voor:Competitief onderzoek
Kosten:Vanaf $ 99 per maand
Makkelijk te gebruiken:Medium

Semrush is de go-to-tool in de SEO-industrie voor het analyseren van de websites van uw concurrenten om te zien en bij te houden op welke zoekwoorden ze scoren en om lijsten te krijgen van andere sites die naar de site van uw concurrent linken. U kunt zelfs waarschuwingen instellen, websites controleren en meer.

2. Huur een freelance zoekwoordonderzoeker in op Fiverr

De 77 beste zoekwoorden voor onroerend goed (+ hoe ze te gebruiken en meer te vinden) (12)

De 77 beste zoekwoorden voor onroerend goed (+ hoe ze te gebruiken en meer te vinden) (13)

Best voor:Een freelancer inhuren om zoekwoorden te onderzoeken
Kosten zoekwoordonderzoek:$ 5 tot $ 150

Door iemand op Fiverr in te huren om je zoekwoordonderzoek voor je te doen, kun je een eenvoudige spreadsheet met zoekwoorden en artikelideeën krijgen die je een stappenplan voor het jaar geven voor minder dan de prijs van een maand SEO-software. Sterker nog, de persoon die u inhuurt, zal de goede dingen waarschijnlijk veel sneller vinden dan u.

Klik hieronder om naar Fiverr te gaan en iemand te vinden die je zoekwoordonderzoek kan doen vanaf slechts vijf dollar.

Bezoek Fiverr

3. Onderzoek SERP's voor uw zoekwoorden

De 77 beste zoekwoorden voor onroerend goed (+ hoe ze te gebruiken en meer te vinden) (14)

Een andere geweldige (en gratis!) manier om zoekwoorden voor uw inhoud te vinden, is door de pagina's met zoekresultaten van zoekmachines (SERP's) te onderzoeken. Probeer te zoeken naar algemene vastgoedtermen in uw regio en kijk welke resultaten u krijgt.

De secties 'Mensen vragen ook' van Google kunnen een goudmijn zijn met ideeën voor artikelen of video's. Hier is bijvoorbeeld het gedeelte "Mensen vragen ook" op de SERP voor "Hoe een appartement in NYC te kopen":
De 77 beste zoekwoorden voor onroerend goed (+ hoe ze te gebruiken en meer te vinden) (15)

Terug naar jou

Wat vond u van onze gids voor het onderzoeken en gebruiken van zoekwoorden voor onroerend goed? Laat het ons weten in de reacties.

De 77 beste zoekwoorden voor onroerend goed (+ hoe ze te gebruiken en meer te vinden) (16)

×

Wilt u meer leads? Download ons gratis e-boek

61 bewezen leadgeneratie-ideeën van coaches en topproducerende agenten om u te helpen meer deals te sluiten.

Dit e-mailadres is ongeldig.

×

Wilt u nog meer gratis bronnen?
Vertel ons iets over jou, zodat we weten wat we moeten sturen.

Door te downloaden, abonneert u zich automatisch op onze wekelijkse nieuwsbrief

×

Wilt u meer leads? Download ons gratis e-boek

61 bewezen lead gen-ideeën van coaches en topproducerende agenten.

Door te downloaden, abonneert u zich automatisch op onze wekelijkse nieuwsbrief

×

Wilt u nog meer gratis bronnen? Vertel ons iets over jou, zodat we weten wat we moeten sturen.

De 77 beste zoekwoorden voor onroerend goed (+ hoe ze te gebruiken en meer te vinden) (2024)

FAQs

Hoe zie ik in Google Analytics wat mijn gebruikers voor zoekwoorden? ›

Linksboven klik je op Search Console en in die lijst klik je op een van je websites. Vervolgens klik je op Zoekanalyse (onder Zoekverkeer) en daar zie je van alles staan, onder andere de zoekwoorden die gebruikers intikten voordat ze op jouw site kwamen.

Welke woorden worden het meest gezocht op Google? ›

In de toplijstjes van dit jaar is 'Oekraïne' een van de meest gezochte termen in Google. Daarnaast scoren de zoekopdrachten 'Ali B', 'Queen Elizabeth' en 'Quarantaine regels' hoog. Elk jaar brengt Google 'Year in Search' uit. Dat is een overzicht van trending zoekopdrachten in Nederland van het jaar.

Welke woorden gebruiken SEO? ›

De gouden tip om SEO zoekwoorden te vinden
 • Maak het woord niet helemaal af en kijk welke ideeën er tevoorschijn komen.
 • Typ één woord en vervolgens een spatie om te zien welke meest gebruikte combinaties er zijn.
 • Bij zoekwoorden met hele hoge volumes volg je gewoon het alfabet bij het tweede woord.

Hoe vind je relevante zoekwoorden? ›

Weet je wat jouw doelgroep is en wil je gratis zoekwoorden vinden voor jouw website? Maak dan gebruik van de gratis tool van Google; de zoekwoordplanner van Google Ads. Hiermee kun je kosteloos zoekwoorden vinden die relevant zijn voor jouw doelgroep.

Welke zoekwoorden moet ik gebruiken? ›

Bij het bepalen van goede keywords is het belangrijk om in je achterhoofd te houden dat de zoektermen relevant moeten zijn voor de informatie waar de doelgroep naar zoekt. Door je in te leven in de doelgroep kun je bedenken welke termen zij zouden gebruiken om bepaalde producten te vinden.

Hoe doe je goed zoekwoorden onderzoek? ›

Samenvattend heb je de volgende globale stappen in je zoekwoordenonderzoek:
 1. Brainstorm over zoekwoorden.
 2. Gebruik tools om zoekwoorden te vinden zoals Google Adwords of UberSuggest.
 3. Bepaal het zoekvolume.
 4. Kies de keywords uit met een hoog zoekvolume.
 5. Breid de lijst uit met longtail zoekwoorden.
Dec 20, 2018

Wat zoeken mensen het meest op internet? ›

Naar welke producten wordt online gezocht?
1. Reizen72 %
2. Technologie56 %
3. Media en amusement54 %
4. Auto's en accessoires44 %
5. Financiële zaken42 %
2 more rows

Hoe ziet een SEO tekst eruit? ›

SEO-teksten zijn geschreven content bedoeld om hoog te ranken in zoekmachines. Richt je op zoekintentie, autoriteit en on-page optimalisatie om te ranken. Zoek naar relevante onderwerpen met potentieel, niet alleen op basis van zoekvolume. Begrijp de zoekintentie en pas je tekststructuur en format hierop aan.

Hoe schrijf ik om SEO te verhogen? ›

Hoe kom je hoger in Google in 2023? Met deze 13 SEO-tips
 1. Gebruik de juiste zoekwoorden. ...
 2. Gebruik paginatitels. ...
 3. Schrijf minstens 200 woorden per pagina. ...
 4. Gebruik H1, H2, H3, H4.. tags. ...
 5. Voeg minstens 1 afbeelding toe. ...
 6. Gebruik zoekwoorden in de ALT en TITLE tags van afbeeldingen. ...
 7. Voeg video's toe aan je website. ...
 8. Verzamel links.
Oct 13, 2022

Hoe maak je een goede SEO tekst? ›

Zo maak je SEO-webteksten makkelijk leesbaar:
 1. Gebruik veel witruimte en tussenkopjes.
 2. Schrijf in korte, duidelijke zinnen.
 3. Schrijf korte alinea's (50 tot 70 woorden)
 4. Maak slim gebruik van bullet points, tabellen en afbeeldingen.
 5. Begin met je belangrijkste punten en leg die daarna pas uit: zo hou je de aandacht vast.

Welke tips kun je gebruiken om goede zoektermen te bedenken? ›

1.4 Tips om relevante zoektermen te vinden
 • Tweefasig zoeken. Voorbeeld: Je wilt een paper schrijven over het syndroom van Gilles de la Tourette. ...
 • Trefwoorden gebruiken uit een goed referentiewerk.
 • Trefwoorden gebruiken uit een thesaurus.

Wat zijn sterke zoekwoorden? ›

Het gaat vaak om 1-woord keywords of hoog volume 2-woord combinaties zoals “smartphones”, “keukens” of “Nike schoenen”. Die hebben grote zoekvolumes maar om daar bewust hoog op te scoren is eigenlijk ondoenlijk. Anders gezegd, u kunt daar geen echte SEO strategie op inzetten.

Hoe kom je hoger in Google zoekresultaten? ›

50 tips om hoger in Google te komen met jouw website
 1. Optimaliseer je meta titels. ...
 2. Optimaliseer je meta beschrijvingen. ...
 3. Gebruik relevante zoekwoorden. ...
 4. Schrijf content van hoge kwaliteit. ...
 5. Optimaliseer je afbeeldingen. ...
 6. Gebruik relevante interne links. ...
 7. Bouw kwalitatieve backlinks. ...
 8. Maak gebruik van sociale media.

Wat is een gebruiker in Google Analytics? ›

De statistieken Gebruikers en Actieve gebruikers laten zien hoeveel gebruikers actief zijn geweest op uw site of in uw app. Bij elke hit wordt een unieke ID verstuurd die aan een gebruiker is gekoppeld, zodat in Google Analytics kan worden bepaald welk verkeer afkomstig is van welke gebruiker.

Welke informatie verzamelt Google Analytics? ›

Google Analytics is een platform waar gegevens van uw websites en apps worden verzameld om rapporten te maken die inzicht bieden in uw bedrijf.

Welke informatie kan je halen uit Google Analytics? ›

Basis informatie uit Google Analytics
 • Algemene informatie over de bezoekers aan uw website.
 • Bezoekersprofiel.
 • Browserprofiel van uw bezoekers.
 • Verkeersbronnen naar uw website.
 • ROI voor advertenties / campagnes.
 • Meerdere kanalen en multimedia.

Hoe werkt zoekwoorden? ›

Zoekwoorden zijn woorden of woordgroepen die worden gebruikt om advertenties te koppelen aan de termen waarnaar mensen zoeken. De zoektypen voor zoekwoorden bepalen in welke mate het zoekwoord moet overeenkomen met de zoekopdracht van de gebruiker zodat de advertentie in aanmerking kan komen voor de veiling.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 6480

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.