Hoe een huis te verkopen op Craigslist - alles wat u moet weten (2024)

Hoe een huis te verkopen op Craigslist - alles wat u moet weten (1)

Craigslist is een gratis website met rubrieksadvertenties, waar men alles kan adverteren wat men maar wil, van banen en diensten tot huisvesting.

Het is vrij eenvoudig om uw huis te koop aan te bieden op Craigslist zonder iets te hoeven betalen, maar het is belangrijk op te merken dat Craigslist lang niet zo effectief is als MLS, dat exclusief beschikbaar is voor het aanbieden van onroerend goed te koop.

Wat is Craigslist?

Craigslist begon als een e-maildistributielijst over lokale evenementen in de omgeving van San Fransico Bay, opgericht door Craig Newmark. Later in 1996 werd Craigslist een webgebaseerde service, waaraan verschillende geclassificeerde categorieën werden toegevoegd, waaronder huisvesting.

Hoewel de website tegenwoordig vrij primitief lijkt, trekt hij nog steeds bijna bezoekers55 miljoen maandelijkse bezoekerswereldwijd.

Waar werkt Craigslist?

Craigslist werd opgericht in 1999 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco, Californië. Na de oprichting breidden de diensten zich uit naar de hele VS en enkele delen van Canada.

  👉Wist je dat?Tegenwoordig bedient Craigslist in bijna 570 steden in 70 landen over de hele wereld.

Onroerend goed op Craigslist

Craigslist heeft een apart gedeelte gewijd aan alle woningen en onroerend goed. Dit gedeelte behandelt bijvoorbeeld onderhuur, huur, commerciële ruimten, onroerend goed te koop en meer.

Wanneer u de advertentie voor uw huis toevoegt, verschijnt deze onder het gedeelte 'onroerend goed te koop' onder 'huisvesting' in uw omgeving.

Verder, als u wilt weten waar kopers in uw omgeving naar op zoek zijn, helpt de sectie 'woning gezocht' u verder.

  ✍️Pro-tip:Om uw Craigslist-vastgoedpost aan te passen aan de vereisten van kopers, moeten verkopers het gedeelte 'woning gezocht' bekijken voordat ze een aanbieding maken.

Hoe onroerend goed adverteren op Craigslist?

Een stapsgewijze handleiding om uw huis op Craigslist te plaatsen

sr. Goed.
Instructies
1.Typ 'Craigslist' in uw zoekmachine en voer de website in. Selecteer uw locatie.
2.Klik op 'maak een bericht aan' zichtbaar in de linkerhoek van het scherm.
3.In sommige gevallen moet u misschien de specifieke locatie van uw huis in de stad selecteren. Selecteer daarna de optie ‘woning aangeboden’.
4.De volgende stap is het selecteren van het type advertentie waarvoor u gaat adverteren. Selecteer in deze sectie 'onroerend goed - door eigenaar'.
5.Vervolgens wordt u naar een pagina geleid waar u alle details moet invullen, zoals de titel van uw advertentie, de details over uw woning, postcode, type appartement, beschrijving, enz. evenals de aanbiedingsprijs van het eigendom. Nadat je alle gegevens correct hebt ingevuld, klik je op ‘verder’.
6.In de volgende stap zal Craigslist uw huis op een kaart lokaliseren. Selecteer de juiste locatie. Als u de exacte locatie niet heeft opgegeven, wordt het geschatte gebied onder de postcode geselecteerd. Klik op ‘Doorgaan’ om door te gaan naar de volgende stap.
7.U wordt gevraagd om afbeeldingen van uw vermelding te uploaden. De eerste afbeelding die u uploadt, wordt de uitgelichte afbeelding. De maximale limiet voor afbeeldingen op Craigslist is 24. Nadat u voldoende afbeeldingen heeft geüpload, gaat u verder door te klikken op 'klaar met afbeeldingen'.
8.Ten slotte krijgt u een concept van uw advertentie te zien. Bij deze stap kun je alles bewerken wat je wilt en dingen herschrijven die onbevredigend lijken vanuit het perspectief van een koper. Als u tevreden bent met uw advertentie, klikt u op 'Publiceren'.
9.Zorg ervoor dat u de link verifieert die via e-mail is verzonden om uw onroerend goed te plaatsen om op Craigslist te uploaden.

Maak een aantrekkelijke Craigslist-advertentie voor onroerend goed

Titel beschrijving

Dit is het eerste dat een koper ziet wanneer u onroerend goed op Craigslist verkoopt. Om hun aandacht te trekken, moet u ervoor zorgen dat uw titel pakkend is door ALLE HOOFDLETTERS te gebruiken voor belangrijke woorden en zinnen. Vergeet ook niet het type accommodatie te vermelden dat uw advertentie biedt, bijvoorbeeld. een flat of een appartement.

Maak ten slotte de beschrijvingprecies, kort en to the point. Geef prioriteit aan het vermelden van speciale functies die uw huis heeft, zoals een HVAC-systeem, keukenkasten, enz. Het is ook essentieel om te vermelden hoeveel kamers, balkons, tuinen, parkeerplaatsen of andere bijlagen uw huis heeft.

  ✍️Pro-tip:Het gebruik van mooie bijvoeglijke naamwoorden zoalsluxueus, voortreffelijk, magnifiek, enz., kan de aandacht trekken van een potentiële koper.

Het uploaden van de juiste afbeeldingen

Net alsvermelding op MLS, het verkopen van een huis op Craigslist vereist ook foto's van goede kwaliteit om kopers aan te trekken. Upload met dit in gedachten foto's die dat wel zijnhoge kwaliteit en hebben heldere verlichting,en belicht de beste aspecten van uw huis.

📝 Opmerking:Craigslist heeft een limiet van 24 foto's, dus gebruik ze verstandig.

Uw advertentie opnieuw plaatsen om deze bovenaan te houden

Advertenties op Craigslist duren normaal gesproken 45 dagen. Verder, aangezien advertenties op chronologische wijze worden gepresenteerd, kan uw bericht dat te koop is op Craigslist na een paar dagen onder de zoekresultaten terechtkomen.

Om uw vermelding bovenaan te houden, kunt u uw advertentie om de paar dagen verwijderen en opnieuw plaatsen.

Nadelen van vermelding op Craigslist:

🚫Geen ideale optie voor echte thuisverkoop

Om te beginnen, als je voor een gaatFSBOverkoop via Craigslist, jijde verbindingen missenom gekwalificeerde, geïnteresseerde en bereidwillige kopers te bereiken. U zult ook persoonlijk te maken krijgen met mensen die misschien niet eens geïnteresseerd zijn in het onroerend goed of oplichters kunnen zijn.

  🚩Pas op:Uw huis verkopen op Craigslist houdt in dat u het hele verkoopproces alleen doorloopt, zonder enige begeleiding van een makelaar. Fouten maken in het toch al complexe proces kost je later geld.

⚠️Ongekwalificeerde kopers en koopjesjagers

Het plaatsen van uw huis op Craigslist nodigt ook niet-gekwalificeerde kopers of koopjesjagers uit, die geld verdienengoedkope aanbiedingen voor uw huis. In feite kan het omgaan met dit hoofdpijn worden als het te vaak gebeurt.

☠️Oplichters en grappenmakers

Craigslist is berucht omdat het eenspeeltuin voor oplichters. Misschien handig voor de verkoop van je fiets, maar zeker niet voor je huis.

Veel mensen die hun huizen op Craigslist plaatsen, krijgen ongevraagde telefoontjes van oplichters die zich voordoen als kopers en zelfs grappenmakers. Dus het verkopen van uw huis op Craigslist brengt al deze overlast met zich mee en belemmert uw verkoopproces.

Meest voorkomende oplichting op Craigslist Real Estate

Hier zijn enkele van de meest voorkomende oplichtingspraktijken waarmee mensen te maken hebben gehad toen ze probeerden hun huis op Craigslist te verkopen:

😈Identiteitsdiefstal en de verkoop van uw huis

Blijkbaar hebben verkopers telefoontjes gehad van mensen die beweerden dat ze de aanbetaling of het eerste geld voor het onroerend goed hadden betaald, in de verwachting het te kopen. Het uploaden van persoonlijke gegevens zoals contactnummers en e-mails op Craigslist kan bijvoorbeeld een averechts effect hebben op de verkoper, aangezien deze details door iedereen worden gezien.

Kortom, verkopers worden vatbaar voor identiteitsdiefstal, of soms doen oplichters zich voor als eigenaren of tussenpersonen om serieus geld van potentiële kopers te accepteren, buiten medeweten van de verkoper. Nadat ze het geld hebben gekregen, verdwijnen ze en krijgt de verkoper te maken met de ontevreden kopers.

⚠️Identiteitsdiefstal en het verhuren van uw huis

Soms, in plaats van voor te stellen om uw woning te verkopen, verhuren oplichters uw woning aan nietsvermoedende kopers. Al snel nadat ze een aanbetaling en huur voor een of twee maanden hebben gekregen, verdwijnen deze oplichters.

Verrassend genoeg zijn er gevallen geweest waarin mensen voor de deur van de verhuurder kwamen staan, alleen om te weten dat het pand nooit te huur was.

🙅Onwettige Escrow Company-zwendel

Om de verkoper te verzekeren, gebruiken veel kopers een escrow-bedrijf om hun geld te beschermen.

Hoewel deze deal meerdere keren onschuldig lijkt, zijn deze escrow-bedrijven niet legitiem. Dergelijke websites beschermen geen fondsen en beschermen ook uw gegevens niet. Kortom, alle persoonlijke financiële gegevens die u toevoegt, kunnen worden gebruikt om u te misleiden.

👮De eigenaar beroven tijdens een show

Verrassend genoeg zijn er gevallen geweest waarin ongevraagde kopers die op bezoek waren voor een bezichtiging, de verkoper hebben beroofd of aangevallen.

Het risico op het aantrekken van ongekwalificeerde, criminele of kwaadwillende kopers is hoog op Craigslist, in vergelijking met meer geloofwaardige websites. Dit kan zelfs meer sinister zijn in het geval dat een frauduleuze koper u of uw eigendom schaadt en niet alleen wat bezittingen steelt.

💸Een aanbetaling te veel betalen

In deze gevallen laat de koper het bewijs zien dat hij u de oprechte geldstorting heeft gestuurd via de cheque van de kassier, maar "per ongeluk" te veel heeft betaald.

Kort daarna vragen ze je om het te veel betaalde bedrag terug naar hen over te maken. U voelt zich misschien overtuigd en stuurt hen te goeder trouw hun geld terug, maar wanneer u hen betaalt, wordt hun cheque geweigerd, wat resulteert in uw verlies.

☠️Wil je voorkomen dat je wordt opgelicht?

Houzeo's 4-staps ID-verificatieproces beschermt alle huizenverkopers tegen oplichters en ongekwalificeerde kopers.

BEGIN NU MET JE MLS-LIJST

Hoe beschermt de 4-staps ID-verificatie van Houzeo huizenverkopers?

Alle kopers en kopersagenten die zich registreren op de Houzeo-app moeten een verificatieproces in 4 stappen doorlopen:

 • E-mail ID-verificatie
 • Telefoonnummer verificatie
 • Door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto (handmatige verificatie)
 • Selfieverificatie (handmatige verificatie)

Zodra een koper al deze stappen heeft voltooid, wordt zijn profiel weergegeven als 'ID geverifieerd' voor de verkoper, waardoor zijn authenticiteit wordt gegarandeerd.

Hoewel de eerste 2 stappen verplicht zijn, geeft het voltooien van alle 4 stappen de kopers meer geloofwaardigheid en een grotere kans om iets van de verkoper te horen.

Hier is een visuele weergave van het ID-verificatieproces op de Houzeo-app:

Hoe een huis te verkopen op Craigslist - alles wat u moet weten (2)

Hoe verkoop je veilig een huis op Craigslist?

Jezelf beschermen tegen ongewenste, ongeïnteresseerde en ongevraagde kopers is een grote zorg bij het verkopen van je huis op Craigslist.

🚩 Er zijn verschillende rode vlaggen waar u op moet letten bij het doornemen van aanbiedingen van Craigslist-gebruikers die:

 • onthoudt zich van het geven van gegevensover zichzelf, of het geven van onbetrouwbare informatie.
 • kascheques aanbiedenof postwissels
 • vragenpersoonlijke financiële informatie, zoals bankrekeningen, PayPal-gegevens, enz.
 • spam je met e-mails vanvisachtig ogende e-mailadressen, of bel je vanuitonbekende internationale nummers.
 • voorzienonnodige links in hun e-mails. Klik niet op die links, want dat zou kunnenphishing-e-mails.
 • aandringen ophet inhuren van een online escrow-bedrijf. De meeste online escrow-sites worden beheerd door oplichters.

" Meer:Identificeren en vermijdenoplichtingop Craigslist

Wanneer moet u overwegen uw huis op Craigslist te verkopen (zonder makelaar)?

Alles bij elkaar genomen is Craigslist niet de ideale website als men een vlotte en winstgevende verkoop wil doen. Voor het grootste deel krijgen mensen telefoontjes van ongewenste kopers en oplichters nadat ze hun huizen op Craigslist hebben vermeld. Daarom wordt het proberen om uw huis op Craigslist te verkopen meer gedoe dan nodig is.

Behalve dat er enkele gevallen zijn waarin Craigslist gratis aan uw behoeften kan voldoen, in plaats van geld uit te geven aan commissie.

Hier kan Craigslist nuttig zijn:
Noodlijdende huizenAls u een huis op Craigslist verkoopt dat serieuze reparaties of dure renovaties nodig heeft, zijn er verschillende investeerders op Craigslist die op dergelijke eigendommen jagen. Als het trekken van hun aandacht jouw motief is, dan is Craigslist misschien wel de beste plek om het te doen!

Bijv. Een huis dat wordt geteisterd door ongedierte valt onder deze lijst. Misschien wilt u dergelijke eigendommen in handen krijgen, aangezien ongediertebestrijding bijna kan kosten$ 3000!

Je huis verkopen zoals het isEen huis verkopen ‘zoals het is’ betekent dat de koper het huis in de huidige staat krijgt. Af en toe kan het uitvoeren van renovaties of reparaties veel tijd en geld kosten. Als men snel moet verkopen, kunnen renovaties en reparaties een belemmering vormen.

Wanneer u een huis verkoopt zoals het op Craigslist staat, geef dan aan in welke staat uw huis zich bevindt met welke reparaties het ook nodig heeft. Verschillende geldmaatschappijen en huisflippers doorzoeken bijvoorbeeld websites zoals Craigslist op zoek naar huizen die te koop zijn door eigenaren. Om hun aandacht te trekken, dient Craigslist als een gratis en snel middel om een ​​doel te bereiken.

»Een huis verkopen zoals het is: Een stapsgewijze handleiding voor huizenverkopers

Snel verkopen zonder winstDe meeste mensen die op Craigslist naar onroerend goed zoeken, zijn er om een ​​goedkoop koopje te doen. Craigslist heeft ook een pool van investeerders die u helpen uw huis snel van de markt te halen.

Ter vergelijking: ze betalen u ver onder het markttarief, exclusief de kosten die aan reparaties zouden worden besteed. Dus als winst niet is waar u naar op zoek bent, is Craigslist een goede optie om uw huis snel op Craigslist te verkopen.

Je bent een ervaren verkoperAls u al een paar ervaringen met het verkopen van huizen op uw naam heeft staan ​​en bekend bent met alle knowhow van het overdragen van onroerend goed, dan dient Craigslist als een breed platform voor het adverteren van uw huis.

» Creatieve manieren om uw huis op de markt te brengen

Marketing van uw huis aan een groter publiekCraigslist dient ook als een geweldig platform om uw huis op de markt te brengen bij meer potentiële kopers nadat u uw huis al op MLS heeft vermeld.

Er zijn zelfs verschillende kopersagenten die op Craigslist naar onroerend goed zoeken. Ook wenden veel kopers die op zoek zijn naar huizen zonder makelaar zich ook tot Craigslist op zoek naar huizen.

Beste alternatief voor het verkopen van een huis op Craigslist

Tot slot, als u niet onder een van de bovenstaande categorieën valt en uw woning probleemloos, oprecht en winstgevend wilt verkopen, zijn er verschillende alternatieven. Ze helpen niet alleen veel last van uw schouders te nemen, maar maken u ook winst in het proces.

Hier is het zakvriendelijke alternatief dat u kunt overwegen in plaats van uw huis op Craigslist te verkopen:

🔥 BESTE FLAT FEE MLS LISTING SERVICE

Houzeo.com

Hoe een huis te verkopen op Craigslist - alles wat u moet weten (3)

 • Vermeldingskosten: $ 249 tot $ 399
 • Landelijk beschikbaar
 • Vermeldingen op de Houzeo-app

Houzeo is Amerika's #1 Flat Fee MLS-lijstservice.

💰Bespaar duizenden op commissie:De abonnementen van Houzeo zijn meestal een klein vast bedrag. Dit bespaart u duizenden. Als uw koper niet vertegenwoordigd is, bespaart u ook de commissie van de kopersagent.

📣Maximale blootstelling:Vermeldingen worden gesyndiceerd naar de MLS, Zillow, Realtor.com, Redfin, Trulia en honderden andere websites. Houzeo heeft ook handige tools voor het delen van sociale media. Geen enkel ander platform geeft je zoveel exposure.

Snelle vermelding en wijzigingen:Houzeo is 100% online. Vermelding is eenvoudig en wijzigingen zijn snel. Zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkste is: uw verkoop.

5-sterren klantenondersteuning:Huizenverkopers in heel Amerika hebben Houzeo beoordeeld met 4,9 van de 5 sterren op grote reviewsites als Google en Trustpilot. Er is troost in het feit dat wanneer u belt, er een levend persoon is die de telefoon opneemt aan de andere lijn.

📱Geavanceerde technologie:Houzeo is de krachtigste vastgoedwebsite. De geavanceerde functies omvatten:

 • IntelliList Lijstbeheersysteem:Hiermee kunt u uw advertentie 100% online beheren.
 • Houzeo Voorstellingen:Beheer het tonen van afspraken online.
 • Houzeo Aanbiedingen:Alle aanbiedingen staan ​​online samengevat. U kunt aanbiedingen bekijken en vergelijken, of een aanbieding tegenspreken. In een situatie met meerdere aanbiedingen kunt u ook bellen voor de hoogste en beste aanbiedingen.
 • Koper zoeken:Kopers kunnen rechtstreeks contact met u opnemen op Houzeo.com in plaats van via een makelaar.
 • Houzeo Settlement Agent-platform:Begeleidt u naar uw afsluiting.

Geen enkele andere goedkope website met onroerendgoedaanbiedingen komt in de buurt van het aanbieden van dergelijke functies.

👉Onze mening:Houzeo.com is onze beste keuze omdat het een onverslaanbare combinatie biedt van besparingen, technische functies en service van elke MLS-lijstservicewebsite met een vast bedrag die we hebben beoordeeld.

"REDDEN:Start uw gratis vermelding opHouzeo.comVandaag!

 • Landelijke dekking
 • Advertenties worden gesyndiceerd naar Zillow, Realtor.com, Trulia, Redfin en honderden andere sites
 • Snelle vermelding (binnen een dag met conciërge)
 • Besparing op commissies
 • 100% online – gemakkelijke vermelding, snelle wijzigingen, online vertoningen en online aanbiedingen
 • Beschikbaarheid van mobiele apps

Houzeo heeft een4,9 van de 5waardering opGoogle&Vertrouw piloot.

Houzeo is landelijk verkrijgbaar.

Andere alternatieven:

FSBO-websitesVerschillende For Sale By Owner-websites, b.v.Zillow, Fizber, FSBO.com, enz. laten u uw huis adverteren en adverteren in ruil voor enige advertentiekosten. Hun plannen variëren meestal met aanvullende services.

» 11 beste FSBO-websites

Wij kopen huizen bedrijvenDe beste optie om een ​​huis te verkopen dat in staat van verval of noodlijdend is, is We Buy Houses Companies, die uw huis contant betalen.
Hoewel deze bedrijven veel minder betalen dan de huidige marktwaarde, zijn ze een goede optie voor een snelle verkoop van een noodlijdende woning.

» Wij kopen huizenrecensies

Korting makelaarsFull-service Discount Brokers rekenen relatief lager dan een gemiddelde makelaar, zo'n 0,5-2% van de totale verkoopprijs van het huis.

» Top Discount Vastgoedmakelaars & Bedrijven

iBuyersDeze bedrijven, ook wel instant buyers genoemd, kopen uw huis voor contant geld.
Hoewel verkopen aan iBuyers een snelle transactie is, zijn er verschillende criteria die deze bedrijven controleren voordat ze uw huis kopen. Als je die niet haalt, kopen ze je huis niet.

» iBuyers-recensies

Waarom zou u overwegen uw huis op Craigslist te verkopen?

Gratis:Het is gratis! De meeste FSBO-verkopers die ervoor kiezen om op Craigslist te adverteren, doen dit om te besparen op de commissie van de agent. Verder een bericht te koop op Craigslistkost je geen geld, in tegenstelling tot een agent of een makelaar.

Geen verplichting:U uploadt een Craigslist-vastgoedadvertentiebinnen enkele minutenen wijzig of verwijder de vermelding wanneer u maar wilt. Met agenten wordt deze verbintenis complex omdat u eenlijst overeenkomst, waardoor u enkele maanden aansprakelijk bent tegenover de makelaar. Ook,er worden kosten in rekening gebracht voor het aanbrengen van wijzigingennaar uw vermelding.

Goed voor huizen in slechte staat:Vervallen, vervallen of vervallen huizen hebben een koper nodig die ervoor openstaat om zo'n plek te kopen. Desalniettemin is Craigslist een geweldig platform voor deze huizen, zoals meerderecontante kopers, investeerders en house flipper-bedrijvenhoud dergelijke berichten bij die te koop zijn op Craigslist.

Enorm verkeer:Volgens Compareweb is Craigslist demeest bezochte geclassificeerde website in de VS. Als uw vermelding op Craigslist staat, helpt dit u misschien niet om uw huis te verkopen, maar het zal u zeker helpeneen groter publiek bereiken.

Is CraigslistEffectief?

Samengevat, voor bepaalde soorten huizen kan Craigslist dienen als een gemakkelijke, snelle en goedkope manier om uw huis te verkopen.

Maar voor woningen die prima bewoonbaar zijn met diverse voorzieningen,Craigslist is niet de ideale site om geïnteresseerde kopers of een goed koopje binnen te halen.

Meestal gaan serieuze huizenkopers niet op Craigslist om naar eigendommen te zoeken. Ze kiezen eerder voor agenten of FSBO-websites waar meer geloofwaardigheid is en minder oplichters.

Het verkopen van uw eigendom in de VS kan u tot 6% commissie kosten van de verkoopprijs, die in de zakken van de makelaar gaat. In werkelijkheid is het vrij eenvoudig om zelf uw eigendom te verkopen, met behulp van de hightech tools van Houzeo. Deze tools helpen u bij uw vastgoedproces, waarbij u alles organiseert vanafvermelding tot wettelijk papierwerkEnvoorstellingen. Bovendien mag u de commissie van de makelaar helemaal voor uzelf houden!

🏡U heeft geen makelaar nodig om uw huis te verkopen

Jij kent je huis beter dan wie dan ook! Houzeo is hier om uw werk snel, gemakkelijk en probleemloos te maken door u het beste op het gebied van vastgoedtechnologie te bieden.

BEGIN NU MET JE MLS-LIJST

houzeois eenFlat-Fee MLS-platformvoor mensen die hun eigendom willen verkopen, inclusief huizen en land. Voor een eenmalig bedrag kom je ervermeld uw eigendom op de MLSen geef het maximale exposure.

Deuitgebreid papierwerkdie hoort bij het plaatsen van een woning, is intuïtief gedigitaliseerd en u kunt alle formaliteiten voor het plaatsen in minder dan 60 minuten afronden. Als u zich verloren voelt of extra hulp nodig heeft tijdens het proces, kunt u contact opnemen met ons5-sterren klantenondersteuningteam. Bovendien bereikt uw vermelding meer geloofwaardige en gekwalificeerde kopers.

Wil je weten hoe Houzeo werkt?

We hebben u gedekt. Bekijk de volgende video om te begrijpen hoe Houzeo werkt en waarom het het beste FSBO- en Flat Fee MLS-platform in de Verenigde Staten is.

Wat is Houzeo?

Een overzicht van waar het platform om draait

Begin NU met uw MLS-vermelding!

» MEER DUIDELIJKHEID NODIG?Lees deze exclusiefHouzeo beoordelingenen ontdek waarom het platform het beste is in de competitieve huizenmarkt van Amerika.

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Hoe kan ik adverteren op Craigslist?

Klik na het openen van de Craigslist-website op 'een bericht maken' in de linkerbovenhoek en volg de stappen.

Kost het geld om op Craigslist te adverteren?

Adverteren op Craigslist is gratis, maar er zijn een paar uitzonderingen, zoals vacatures in bepaalde gebieden waar u $ 25 moet betalen om op de lijst te staan.

Hoe lang blijven Craigslist-advertenties zichtbaar?

Op de meeste plaatsen blijven Craigslist-advertenties 45 dagen staan. Betaalde advertenties blijven 30 dagen zichtbaar. Advertenties voor bepaalde evenementen blijven zichtbaar tot de datum van het evenement.

Hoe effectief is Craigslist voor onroerend goed?

De verkoop van onroerend goed in de VS gaat door verschillende gecompliceerde procedures, die expertise vereisen. Daarom is Craigslist geen betrouwbaar platform als het gaat om de verkoop van onroerend goed.

Gerelateerd: plaatsen te koop op craigslist, hoe u onroerend goed op craigslist kunt verkopen, hoe u onroerend goed op craigslist kunt adverteren, hoe u onroerend goed op craigslist kunt verkopen, hoe u onroerend goed op craigslist te koop kunt plaatsen, hoe u onroerend goed op craigslist kunt plaatsen, hoe om veilig te zijn op craigslist, hoe veilig te verkopen op craigslist, hoe te vermelden op craigslist, craigslist huis, huizen craigslist, hoe te posten op craigslist om te verkopen, craigslist onroerend goed contante kopers, onroerend goed posten op craigslist, craigslist doorzoek alle staten op eens, craigslist sc huizen te koop,,Vastgoed Woningmarkt

Niet gecategoriseerd

Hoe een huis te verkopen op Craigslist - alles wat u moet weten (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated:

Views: 5695

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.