Hoe kom je van Los Angeles naar Palm Springs (2023)

Als Angeleno's verlangen naar een uitje in de woestijn of een dosis luxe, pakken ze vaak hun zonnehoed en gaan naar Palm Springs. Deze luxe oase in de Sonorawoestijn ligt 172 kilometer ten zuidoosten van Los Angeles. Het is ongeveer twee uur reizen, of u nu met het openbaar vervoer over land reist of zelf rijdt. Het nemen van de trein kan lastig worden met beperkte vertrektijden en late aankomsten. En terwijl vliegen de helft van de tijd kost om te rijden, maken vliegtickets van $ 300 het een ietwat onpraktische optie voor de niet-beroemdheden.De meeste mensen rijden of nemen de bus.

TijdKostenBest voor
Bustwee uurvanaf $ 10Bezuinigen op een budget
Trein2 uur, 30 minutenvanaf $ 18Reizen volgens een flexibel schema
Auto1 uur, 40 minuten107 mijl (172 kilometer)Bezienswaardigheden bekijken en ontdekken
Vliegtuig1 uurvanaf $ 160Aankomst in een tijdsnood

Wat is de goedkoopste manier om van LA naar Palm Springs te komen?

De goedkoopste manier om van Los Angeles naar Palm Springs te reizen is met de bus.Flixbusreist meerdere keren per dag tussen de twee steden met tarieven voor een enkele reis vanaf $ 14,99. De bussen rijden van Union Station in LA naar het centrum van Palm Springs en Palm Springs North. De reis duurt ongeveer twee uur en maakt geen stops.

Wat is de snelste manier om van LA naar Palm Springs te komen?

Vliegen is de snelste manier om van Los Angeles naar Palm Springs te komen, maar goedkoop is het zeker niet. Terwijl buskaartjes beginnen bij $ 14, kost een vlucht u gemakkelijk $ 200 tot $ 300 (zelfs meer in de zomer). Reizen per vliegtuig is niet zo praktisch, maar het trekt wel mensen met een flexibeler budget aan, omdat het slechts een uur duurt om van Los Angeles International Airport (of, als alternatief, de kleinere Hawthorne Municipal Airport) naar Palm Springs International te komen. Dit omvat echter niet de tijd die nodig is om bagage in te checken en de beveiliging te wissen.Zorg ervoor dat u geen tickets boekt die in San Francisco stoppen, wat tot acht uur kan duren.

Een andere optie zou zijn om te vliegen naar Ontario Airport, dat 70 mijl van Palm Springs ligt en meer vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen biedt (inclusief Southwest). Als u niet vanuit Ontario naar Palm Springs wilt rijden, zijn er veel vervoersmogelijkheden op deOntario Airport-website.

Hoe lang duurt het om te rijden?

Als je bedenkt hoeveel tijd het kost om door de veiligheidslijn bij LAX te gaan, lijkt autorijden misschien wel het snelste vervoermiddel. Het is in ieder geval de meest gebruikelijke manier om vanuit Los Angeles naar Palm Springs te komen. Het afleggen van de 107 mijl (172 kilometer) tussen de twee duurt doorgaans ongeveer een uur en 40 minuten, tenzij je vanuit de strandsteden reist, wat nog eens 20 of 30 minuten kan duren.

(Video) Palm Springs Vacation Travel Guide | Expedia

Er zijn veel manieren om naar Palm Springs te komen, maar de snelste is om de US 101 S naar de I-10 E te nemen en dan State Route 111. Welke route je ook neemt, je reist over de San Gorgonio Pass, een dramatisch gebied waar de bergen boven de rijbaan uitsteken. Deze pas kan erg winderig en besneeuwd zijn en is ook vatbaar voor wegafsluitingenMinisterie van Transport van Californië(Caltrans) website voor voorwaarden vooraf.

Hoe lang duurt de treinrit?

De trein is de minst handige en betrouwbare manier van reizen, aangezien deze maar een paar keer per week op het traject rijdt. Amtrak'sZonsondergang Beperkte treingaat rechtstreeks van Union Station naar Palm Springs en deTexaanse adelaarmaakt de reis ook regelmatig. Beide rijden 's avonds laat en komen na middernacht aan in Palm Springs. De reis duurt ongeveer twee en een half uur, maar pas op voor routes met transfers, die meer dan vijf uur kunnen duren.

U kunt ook de Amtrak Pacific Surfliner naar Fullerton nemen, die aansluit op een Amtrak Thruway-bus naar Palm Springs. Het Palm Springs Amtrak-station bevindt zich aan de North Indian Canyon Drive en Palm Springs Station Road. Het is minstens vijf mijl verwijderd van het drukke deel van Palm Canyon Drive en verder als je naar een van de andere woestijnsteden gaat. Er is geen openbaar vervoer, dus je zult een taxi moeten nemen of een rideshare-service zoals Uber of Lyft moeten gebruiken. Enkele treinkaartjes beginnen bij $ 18.

Wanneer is de beste tijd om naar Palm Springs te reizen?

Terwijl de zomertemperaturen bijna smeltende temperaturen van meer dan 38 graden Celsius kunnen opleveren, is het klimaat van deze woestijnbestemming in de lente en de herfst veel gastvrijer. In maart en november blijft de temperatuur bijvoorbeeld rond de 24 graden Celsius hangen. De winters zijn niet warm genoeg om te profiteren van het zwembad van het hotel, maar ze zouden zeker niet als koud worden beschouwd. Het is verstandig om van mei tot september niet naar Palm Springs te reizen, tijdens lange vakantieweekenden (wanneer Angelenos de neiging hebben erop uit te trekken), en vooral tijdens de weekenden vanCoachella in april.

Wat is de mooiste route naar Palm Springs?

Als u liever de schilderachtige route neemt in plaats van de snelweg, slingert een deel van State Route 74, ook wel de Palms to Pines Scenic Byway genoemd, 210 kilometer door de bergen naar de woestijn. Eerst reis je oostwaarts door de stad Hemet, vervolgens door het eigenzinnige bergstadje Idyllwild, en vervolgens op State Route 111, die rechtstreeks naar Palm Springs leidt.

Als alternatief is er de Angeles Crest Highway, een tweebaansweg die over de San Gabriel Mountains gaat met een aantal prachtige uitzichten. Om ermee te rijden verlaat u Los Angeles via La Cañada Flintridge en gaat u vervolgens de San Gabriel Wilderness in via Wrightwood en San Bernardino. Door aardverschuivingen en onderhoud kan de Crest Highway van tijd tot tijd worden afgesloten, dus zorg ervoor dat u de Caltrans-website controleert voordat u vertrekt.

De langste en misschien wel de mooiste rit van Los Angeles naar Palm Springs is om eerst naar het zuiden te gaanGoudkoortsstad Julian, neem dan State Route 78 doorStaatspark Anza-Borrego. Daarna kunt u State Route 86 naar het noorden volgen langs de oevers van deSalton Zee, langs Indio's dadelpalmplantages naar Palm Springs. Deze route is buitengewoon mooi en biedt een bundeling van activiteiten; u moet echter minstens vijf uur over hebben.

(Video) Frank Sinatra 1947-1957 Home and Grave in Palm Springs California

Kan ik het openbaar vervoer gebruiken om vanaf de luchthaven te reizen?

Als u ervoor kiest om geen taxi te nemen of een auto te huren, kunt u een openbare bus nemen naar het stadscentrum.Zon Buslijn 14naar Desert Hot Springs stopt in het centrum van Palm Springs en rijdt ongeveer eenmaal per uur per dag. De rit duurt ongeveer een uur en kost $ 1. Als alternatief kunnen degenen die in het Hyatt Regency of andere grote hotels verblijven een shuttle regelen die hen rechtstreeks van de terminal naar hun accommodatie brengt.

Wat is er te doen in Palm Springs?

Palm Springs is een paradijs voor avonturiers, een centrum van luxe en een toevluchtsoord voor bezienswaardigheden in Old Hollywood. Verspreid door de stad staan ​​standbeelden van Marilyn Monroe, Sonny Bono en Lucille Ball, om nog maar te zwijgen van het voormalige landgoed van Frank Sinatra. Het is bekend dat de high-end resorts een aantal beroemdheden uit de A-lijst van Los Angeles herbergen. Onder hen zijn de Ritz-Carlton Rancho Mirage, La Serena Villas, het Holiday House uit de jaren 50 en Kimpton Rowan Palm Springs.

Outdoor-enthousiastelingen zullen het geweldig vinden om de Aerial Tramway (de grootste roterende kabelbaan ter wereld) te nemen vanaf de vloer van de Coachella-vallei naar San Jacinto Peak, die veel te bieden heeft op het gebied van wandelen en bergbeklimmen. Als alternatief kunt u wandelen, picknicken en paardrijden door de Indian Canyons, het voorouderlijk huis van de Agua Caliente Band of Cahuilla Indianen.

Veel Gestelde Vragen

 • Wat is de afstand tussen Los Angeles en Palm Springs?

  (Video) Jessi Arrington: Wearing nothing new

  Het is 107 mijl van Los Angeles naar Palm Springs.

 • Hoe lang duurt het om met de auto van Los Angeles naar Palm Springs te komen?

  Het rijden van 172 kilometer tussen L.A. en Palm Springs duurt doorgaans iets meer dan 90 minuten, tenzij je vanuit de strandsteden reist, wat nog eens 30 minuten kan duren.

  (Video) My NDE Revealed the Bible Got It Wrong | Betty Eadie (Near Death Experience - Life After Death)
 • Welk vliegveld in Los Angeles ligt het dichtst bij Palm Springs?

  Als u naar het L.A.-gebied vliegt om Palm Springs te bezoeken, is Ontario International Airport de dichtstbijzijnde optie op ongeveer 107 km afstand.

FAQs

How much is a shuttle from LAX to Palm Springs? ›

How much is the bus from LAX to Palm Springs? A one-way bus ticket from LAX to Palm Springs costs $15 USD (€12) per person on the Flixbus or $23 USD (€19) on the Greyhound bus.

How long is it from LA to Palm Springs? ›

Yes, the driving distance between Los Angeles to Palm Springs is 107 miles. It takes approximately 1h 48m to drive from Los Angeles to Palm Springs.

Is there a train that runs from Los Angeles to Palm Springs? ›

There are usually 6 daily train trips available from Los Angeles to Palm Springs. Traveling by train from Los Angeles to Palm Springs usually takes 5 hours and 55 minutes, but the fastest Amtrak Sunset Limited train can make the trip in 2 hours and 36 minutes.

Is Los Angeles near Palm Springs? ›

It's 107 miles from Los Angeles to Palm Springs. How long does it take to drive from Los Angeles to Palm Springs? Driving 107 miles (172 kilometers) between L.A. and Palm Springs typically takes a little over 90 minutes, unless you're traveling from the beach cities, which can add on another 30 minutes.

How much is car service from LA to Palm Springs? ›

Los Angeles to Palm Springs from $96 | Private Car Transfer in 2 Hours | Daytrip.

How do I get from Palm Springs to LA without a car? ›

The best way to get from Palm Springs to Los Angeles without a car is to bus which takes 2h 15m and costs $11 - $50. How long does it take to get from Palm Springs to Los Angeles? The bus from Palm Springs Downtown to Los Angeles Downtown takes 2h 15m including transfers and departs six times a week.

How far is the flight from LA to Palm Springs? ›

How far is Los Angeles from Palm Springs by plane? The distance from Los Angeles to Palm Springs by plane is 110 Miles. This is the air distance on the most direct route taken by the vast majority of flights.

Is San Diego or LAX closer to Palm Springs? ›

If you take the I-5 route, it should take you approximately 1 hour and 45 minutes to reach your destination. On the other hand, San Diego is some 135 miles away from Palm Springs, which makes LA slightly closer to this desert city.

What is the closest airport to fly into for Palm Springs? ›

What is the closest airport to Palm Springs? Palm Springs International Airport (airport code PSP) is the most convenient choice for flights to this desert retreat.

Does Palm Springs have Amtrak? ›

Palm Springs station is a train station in the Garnet community of Palm Springs, California, United States, served by Amtrak, the national railroad passenger system.

Can you get to California to Florida by train? ›

Train travel between Florida and California requires at least four nights on three different trains. The length of the trip will vary by your start and end destinations.

How long is the California Zephyr train ride? ›

With a reputation for being one of the most beautiful train routes in North America, Amtrak's California Zephyr travels daily between Chicago and the San Francisco Bay Area on a 51-hour, 20-minute trip traversing 2,437 miles.

Why is Palm Springs California so popular? ›

Palm Springs architecture has long made the town a favored destination of midcentury-modern design lovers, and the biggest names of that era (say, Walt Disney or Frank Sinatra) enjoyed the desert oasis plenty.

Can you get to Palm Springs without a car? ›

The best way to get around Palm Springs is by car. Although you can walk most places downtown, you'll need your own wheels to explore the rest of the Coachella Valley. You can also take the bus to reach certain destinations throughout the city and beyond, or you can always hire a taxi or ride-hailing service.

Is Palm Springs cheaper than LA? ›

Which city is cheaper, Palm Springs or Los Angeles? These are the overall average travel costs for the two destinations. The average daily cost (per person) in Los Angeles is $257, while the average daily cost in Palm Springs is $206.

Are there shuttles from Palm Springs to LAX? ›

No, there is no direct bus from Palm Springs to Los Angeles Airport (LAX). However, there are services departing from Palm Springs Downtown and arriving at LAX Terminal 3 Upper Level FlyAway Stop via Union Station FlyAway - 800 N Alameda St at Union Station / Patsaurus Plaza.

Does Uber run in Palm Springs? ›

Complete your plans today by reserving a ride with Uber in Palm Springs.

Does Palm Spring have Uber? ›

Getting around Palm Springs without a car is easy with Uber. Find places to visit in the area, then request a ride on any day and at any time of the week. You can request a ride in real-time or request a ride in advance so your ride is ready when you are.

Is Palm Springs close to Beverly Hills? ›

Yes, the driving distance between Palm Springs to Beverly Hills is 118 miles. It takes approximately 2h 1m to drive from Palm Springs to Beverly Hills.

What is the best way to get around LA? ›

The Los Angeles Metro is affordable, relatively easy to use, and services most of Los Angeles County and its top attractions. The public transit system consists of Metro Buses, DASH Buses, and Metro Rail Trains. To ride these buses, trains, and subways, we recommend purchasing a reusable TAP Card.

Is Palm Springs near Las Vegas? ›

The Palm Springs to Las Vegas distance is approximately 232 miles through California and Nevada via the I-15 N. With ideal traffic and weather conditions, the road trip takes approximately 4 hours to complete.

Which city is close to Palm Springs? ›

While our nine cities — Palm Springs, Desert Hot Springs, Cathedral City, Rancho Mirage, Palm Desert, Indian Wells, La Quinta, Indio, and Coachella — have distinct histories and personalities, all enchant and offer endless ways to chill.

What is best time to leave Palm Springs to Los Angeles? ›

Leave Palm Springs after 9:00 Thursday morning and you should miss the worst of traffic, I'd guess 2 1/4 to Burbank and 2 1/2 hours to LAX. But leave around 7:00 and you'll be trying to drive through LA smack in the middle of rush hour, and you'd be looking at at least an hour extra.

How expensive is Palm Springs California? ›

Cost of Living in Palm Springs, California by Expense Category. Palm Springs's housing expenses are 43% higher than the national average and the utility prices are 6% higher than the national average. Transportation expenses like bus fares and gas prices are 13% higher than the national average.

What is the cheapest time to go to Palm Springs? ›

Low season in Palm Springs is summer, a bit reversed from many other destinations. As the heat rises, the prices fall, so you'll find some great values across all hotel and resort properties in the summer. The busiest time of year is January – March, and April weekends are busy with Music Festivals.

Does Palm Springs have a beach? ›

Expecting a Beach Day in Palm Springs

The nearest Pacific Ocean beaches — Newport Beach, Dana Point, and Carlsbad — are all about a two-hour drive (without traffic) from the Palm Springs area.

How many airports are in Palm Springs? ›

Palm Springs International Airport (IATA: PSP, ICAO; KPSP)

This airport is the most well-known of the three airports in the area, due to availability of commercial airline service.

How far is it to fly from Las Vegas to Palm Springs? ›

173 miles

What towns are between Palm Springs and Phoenix? ›

The top cities between Greater Palm Springs and Phoenix are Palm Desert and Joshua Tree National Park. Palm Desert is the most popular city on the route — it's less than an hour from Greater Palm Springs and 4 hours from Phoenix.

Is Palm Springs Airport air conditioned? ›

Using a combination of natural ventilation and air-conditioning, depending on the season, the project truly provides excellent energy efficiency in the desert environment.

Are there shuttles from Palm Springs to Joshua Tree? ›

Palm Springs to Joshua Tree Shuttle & Local Transportation

MBTA (Morongo Basin Transit Authority) bus 12 will take you from the Palm Springs Airport to Joshua Tree or Yucca Valley for a $9-15 roundtrip.

How far up is the Palm Springs tram? ›

The tram climbs all the way up 8,516 feet which is the top of one of the peaks of San Jacinto Mountain but not the top of the tallest peak which is more than 10,000 feet in altitude.

Can you get to Florida by train? ›

The Auto Train, Silver Meteor and Silver Star are your options if you want to travel to Florida by train. It is only possible to reach Florida on Amtrak from the east coast as there are no cross country routes that include stops in Florida.

How long is a train ride from Florida to LA? ›

The distance between Orlando and Los Angeles is approximately 2198 miles, or 3537 kilometers. The average train journey between these two cities takes 95 hours and 34 minutes, although the absolute fastest you could get there is 93 hours and 24 minutes.

How much is train ticket from Los Angeles to Florida? ›

Information on this train trip
Daily Trains2
Minimum Price$518
Average Ticket Price$523
Minimum Trip Duration3d21h
Average Train Trip Duration3d22h
2 more rows

How much is a train from Los Angeles to Florida? ›

Overview: Train from Los Angeles to Orlando, FL

There are direct train services available. You can get the cheapest train tickets for this journey for as low as $375 (€327), but the average price of train tickets is $376 (€328).

How much is a bedroom on the California Zephyr? ›

Here are estimated California Zephyr 2022 prices if you travel the entire route: $150-$300 for coach seat. $700-$1,000 for a roomette (meals, water and coffee included) Over $1,500 for a family bedroom (meals, water and coffee included)

Is California Zephyr worth it? ›

Is the California Zephyr Worth It. The California Zephyr is regarded as the best Amtrak Route in the United States and is totally worth the money to ride. If you are going to ride, make sure you are on the prettiest section of the route which is from Denver to Emeryville.

Can you sleep on the California Zephyr? ›

Sleeper carriages on the California Zephyr

Unlike European trains, in the US you have to pay for the whole sleeper carriage, whether there are one or two of you. Roomettes – these compact sleeper carriages consist of two facing seats and a small table. By night, these convert into two sleeping berths.

Why do old people move to Palm Springs? ›

The dry heat has great benefits including faster healing and reduced arthritis symptoms. This makes it ideal for retirees! The warm, dry days in Palm Springs mean you can enjoy many outdoor activities. Golf, tennis, walking, biking, you name it.

What food is Palm Springs known for? ›

One local ingredient that's truly celebrated in Palm Springs is the date, grown locally in Southern California and blended deliciously into the area's famous “date shakes.”

Why do people like going to Palm Springs? ›

The Palm Springs Indian Canyon is one of the most popular areas to hike due to the beauty of the terrain. The lush Palm Canyon is full of native plants, and you can stop by the Trading Post for sundries and to see Native American artifacts. Tahquitz Canyon is beautiful, too, and it features a 60ft (18m) waterfall.

Where should I avoid Palm Springs? ›

The area that is known as 'Desert Highland Gateway Estates'. It is probably the worst area in Palm Springs. In terms of good and bad areas, stay out of North Palm Springs, Desert Hot Springs and parts of Cathedral City. Stay in South Palm Springs and you should be good.

Is Palm Springs a walkable city? ›

Getting Around. Palm Springs is relatively compact and walkable. The Palm Springs International Airport is about a 10-minute ride into downtown. Almost all resorts and hotels are also a short distance from the airport.

How long is the car ride from LA to Palm Springs? ›

The 110-mile road trip from LA to Palm Springs takes 2 hours and 45 minutes. Key stops include Mount Baldy, Rancho Cucamonga, Mt San Jacinto State Park, San Bernardino National Forest, Rim of the World Scenic Byway, Lake Arrowhead, and Big Bear Lake.

What is the nicest part of Palm Springs? ›

Downtown Palm Springs CA is the nicest part of Palm Springs. Palm Springs Canyon Drive is dotted on either side by giant palm trees, a true postcard perspective of the city. Most of the hotels, restaurants, shopping, and bars are found in this convenient downtown area.

Which is hotter Las Vegas or Palm Springs? ›

Summer daytime temperatures frequently reach 100 degrees, and winter days are mild with highs in the low 70s. Las Vegas enjoys a similar desert climate, with sunny skies and seasonal temperatures only a bit cooler than in Palm Springs.

Are there shuttles that take you from LAX? ›

LAX Transportation

Free shuttles transport to and from the terminals and the LAX City Bus Center, LAX Economy Parking, Metro C Line at Aviation Station, and LAX employee parking lots. Shuttle stops are located at the PINK LAX Shuttle signs on the Lower/Arrivals level in front of each terminal.

How much is super shuttle? ›

If you are traveling with lots of luggage, prefer your own shuttle, or plan to travel with companions, a non-stop shuttle runs at approximately $77. Estimated Shared-Ride Cost: $19 USD without tip. Estimated Non-Stop Shuttle Cost: $77 USD without tip. Pros: Shared-ride is the most affordable option and eco-friendly.

Do you have to pay for a LAX it shuttle? ›

The LAX-it Shuttles are free and travel in dedicated lanes. Persons with disabilities or seniors who need assistance may request that the shuttle bus driver help them with their luggage or getting on or off the shuttle.

Is the LAX Green Line shuttle free? ›

Metro C Line (Green) : the Green Line connects to LAX at Aviation/LAX Station. From there, take the Lot G shuttle bus to the terminals. The shuttle is free with valid proof of transit.

How to get to LAX without a car? ›

Getting Around Los Angeles Without a Car
 1. LAX FlyAway Bus.
 2. L.A. Metro Red Line.
 3. Metro Bus.
 4. Sightseeing Tours.
Nov 4, 2022

What is the best least expensive way to transport from LAX? ›

LAX Airport Transportation

A shared shuttle to or from LAX is the cheapest ride option. By reserving a shuttle on our site, you can book an affordable ride from your home to the airport and then to your destination.

How much does it cost to take a shuttle to LAX? ›

Airport Shuttle Bus

The cost of a one-way ticket is $9.75 USD (€8.70) and the journey shouldn't take longer than 35 minutes, in light traffic.

How much is the AAA discount for SuperShuttle? ›

Save with AAA

If you're a member of AAA, you can get a special SuperShuttle discount code good for 10% off. To redeem your discount, all you have to do is enter your AAA member number when checking out.

Do you tip SuperShuttle drivers? ›

How much should I tip? The amount of tip provided to the driver is generally at the discretion of the passenger. In most cases and for convenience, a default 18% tip will be added to the base fare and is clearly displayed in the payment details on the checkout page.

Why is SuperShuttle shutting down? ›

You have options, but, soon, not Supershuttle. The letter to the franchisee cited “a variety of factors” for the company's closure, “including increasing costs and changes in the competitive and regulatory landscape” that “have called into question the economic and operational viability of the company's operations.”

How do I get out of LAX without a car? ›

Ride a train from LAX today

Grab the “Metro Green Line” shuttle in the pink boarding zone and ride it to the Green Line's Aviation Station, where you can buy a TAP card and board a light-rail train. The Green Line (which will soon be renamed the C Line) runs mostly east-west through Southern LA County.

Is Uber or taxi cheaper LAX? ›

Is It Cheaper To Uber Or Taxi In Los Angeles? As with most other places around the world, Uber or other ride shares tend to be cheaper and nicer than Taxi's in Los Angeles. One instance where you might consider looking into a taxi instead is if ride shares are super busy and they go on surge prices.

How often does LAX shuttle run? ›

To use our shuttle service, travelers should board the LAX Shuttle under the LAX Shuttle & Airline Connections blue sign on the Lower/Arrivals Level islands in front of each terminal. "A" Route transports passengers between terminals. It operates 24 hours a day, 7 days a week, and runs every 10 minutes.

How early should I get to LAX? ›

Passengers should arrive at LAX two hours before a domestic flight departure and three hours before an international flight departure.

Can Uber pick you up at LAX? ›

Pickup at LAX Airport

When you're ready open the Uber app to request a ride to your destination. Choose the LAX airport transportation option that suits your group and luggage needs. For curbside pickups at LAX, select UberBlack, UberBlack SUV, or Lux. For UberX, XL, Comfort, Select, or Pool, walk or shuttle to LAX-it.

Can you walk out of LAX airport? ›

Yes, you can walk off LAX Airport if you are a legal resident of the USA.

Videos

1. Elvis Presley's Palm Springs Home: Iconic Chino Canyon House Where He Recorded 9 Songs
(Spa Guy)
2. [미국여행]캘리포니아 팜 스프링스 여행 가이드-익스피디아
(Expedia - 익스피디아 공식 채널)
3. Elvis Presley Los Angeles Homes Part#1 of 2 The Spa Guy
(Spa Guy)
4. Famous & CELEBRITY Homes Tour of PALM SPRINGS
(Daze with Jordan the Lion)
5. Los Angeles Vacation Travel Guide | Expedia
(Expedia)
6. Elvis Presley Gate Girl Sandi Miller Tells Stories Part 3 The Spa Guy
(Spa Guy)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated: 15/09/2023

Views: 5931

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.