Hoe krijgen makelaars klantleads? (2023) (2023)

Klik hier om door onze makelaarslijst te bladeren en contact op te nemen met de best beoordeelde makelaars bij u in de buurt!

Of u nu een gloednieuwe agent of een doorgewinterde agent bent, leads zijn cruciaal. De leads van een makelaar zijn de sleutel tot succes. Naarmate uw aantal gesloten verkopen toeneemt, wordt het gemakkelijker om leads te verwerven. Maar zoals ze zeggen: je moet lopen voordat je rent. En de leads komen niet meteen naar je toe. Dus waarDoenmakelaars krijgen hun leads?

In dit artikel zal ik bespreken waar de beste makelaars hun leads verkrijgen en hoe u hetzelfde kunt doen. Laten we erin duiken!

Hoe krijgen makelaars klantleads? (2023) (1)

De eenvoudigste manier om leads te krijgen als makelaar

Veruit een van de beste manieren om als makelaar hoogwaardige leads te krijgen, is door lid te worden van een online makelaarsgids. Online vastgoedgidsen fungeren als een hub voor kopers en verkopers om gemakkelijk makelaars in hun regio te vinden.

Vertrouwde online makelaarsgidsen zoals FastExpert zijn de perfecte plek om u aan te melden om kwaliteitsleads te krijgen. Nieuwe kopers en verkopers zijn op zoek naar betrouwbare makelaars die hen de beste deal kunnen bieden als het gaat om hun eigendom of het onroerend goed dat ze willen kopen. Vaak gezochte eigenschappen en gewoonten voor makelaars in onroerend goed zijn onder meer eerlijkheid, betrouwbaar zijn, communicatie en kennis van zaken. Agenten die verbonden zijn aan FastExpert.com ontvangen hoge cijfers met deze eigenschappen die aan hun profielen zijn gekoppeld, waardoor ze gemakkelijk te onderscheiden zijn van oplichters die elders te vinden zijn.

Wanneer u een makelaarsprofiel aan FastExpert heeft gekoppeld, kunt u worden opgenomen in de lijsten met de beste makelaars in uw stad en staat... dit is geweldige marketing om gezien te worden door geïnteresseerde klanten! Je denkt waarschijnlijk: dit klinkt geweldig en zo, maar hoe begin ik?

Hoe u een profiel kunt krijgen op FastExpert

De eerste stap om als makelaar kwaliteitsleads te krijgen, is door uw profiel op een vertrouwde online vastgoedgids te plaatsen. Zoals hierboven vermeld raden wij FastExpert aan als keuze nummer één. Dus hoe doe je dit?

 • Stap 1:Eerst moet u zich aanmelden bij de makelaar van FastExpertaanmeldingsformulier. Of u nu een gloednieuwe agent bent, of iemand die al jaren in het vak zit, u kunt zich aanmelden voor een gratis profiel bij FastExpert.
 • Stap 2:Nadat u een makelaarsprofiel heeft aangevraagd, kunt u uw vastgoedadvertenties toevoegen om potentiële kopers en verkopers te bereiken die de site gebruiken. U kunt ook toevoegen welke postcodes u bedient.
 • Stap 3:Eerlijk gezegd is er geen stap 3. Zodra u bent goedgekeurd voor een agentprofiel, kunt u leads gaan ontvangen op basis van uw beschikbare postcodes en ervaring. Kopers en verkopers zijn aanbevolen makelaars met de meest toepasselijke ervaring, dus als uw profiel aan hun criteria voldoet, worden ze aan u gematcht!

Hoeveel kost het om een ​​agentprofiel op FastExpert te krijgen?

Het verkrijgen van een agentprofiel op FastExpert.com is gratis! De enige kosten die u als FastExpert-agent met zich meebrengt, zijn een verwijzingsvergoeding van 25% op uw commissie als uw lead resulteert in een transactie. Simpel als dat! Er zijn geen opstartkosten en geen maandelijkse kosten, dus u kunt vol vertrouwen meedoen zonder angst voor geldverlies.

Vereisten om als agent bij FastExpert te worden vermeld

De enige echte vereiste om uw makelaarsprofielaanvraag goedgekeurd te krijgen, is dat u een goede reputatie heeft bij het Ministerie van Vastgoed en dat u een erkende makelaar bent.

Hoe krijgen makelaars klantleads? (2023) (2)

Hoe makelaars kwaliteitsleads krijgen

Naast het opzetten van een makelaarsprofiel bij online vastgoedgidsen zoals FastExpert, zijn er nog andere dingen die je nodig hebt om als makelaar kwaliteitsvolle leads te krijgen. Doorgewinterde professionals in de branche maken hier gebruik van, en als u waardevolle leads wilt verwerven, gebruikt u deze ook.

Krijg een licentie bij NAR

De Nationale Vereniging van Makelaars ofNAR, is een branchevereniging voor makelaars en degenen die werkzaam zijn in de vastgoedbranche. Door lid te worden van NAR maak je kennis met veel netwerkmogelijkheden, wat kan resulteren in het verkrijgen van waardevolle leads als makelaar.

U hoeft geen licentie bij NAR te hebben om makelaar te zijn. U moet echter wel een licentie bij hen hebben als u eenmakelaar. NAR heeft eigenlijk de term ‘makelaar’ bedacht en het is nu een geregistreerd handelsmerk. Zonder NAR-lidmaatschap kunt u zich dus niet als makelaar profileren.

Om uzelf legaal makelaar te kunnen noemen, moet u een lidmaatschap bij NAR aanvragen en lid zijn van alle drie hun verenigingen. Dit omvat: lokaal, provinciaal en nationaal. Elk heeft zijn eigen jaarlijkse contributies en ze moeten allemaal een geregistreerd lid van NAR zijn. Je kunt er niet maar één kiezen.

Waarom u een licentie bij NAR moet krijgen

Dus waarom is dit belangrijk? Vaak willen kopers en verkopers samenwerken met makelaars met hoge cijfers en referenties. Makelaars in onroerend goed hebben de reputatie te duur en onbetrouwbaar te zijn. Maar het zijn vrijwel noodzakelijke spelers bij de aankoop of verkoop van onroerend goed.

Iemand die zijn huis wil kopen of verkopen, wil mogelijk alleen samenwerken met makelaars die geregistreerde makelaars zijn, en zoekt mogelijk naar makelaars die zijn aangesloten bij NAR.

Dit kan u uit de line-up verwijderen als u geen erkende agent van NAR bent. Klanten beschouwen makelaars die bij NAR zijn geregistreerd als professionelere en over het algemeen betrouwbaardere makelaars. Dit is iets om over na te denken als u zich afvraagt ​​waar makelaars hun leads vandaan halen.

Als er iets is dat jou als makelaar kan maken of breken, dan is het een tactvolle marketingstrategie. Zelfs als je al jarenlang agent bent, moet je met de tijd meegaan. Voorbij zijn de dagen van mailers, gezichten op bankjes in het park en posters bij bushaltes. Er zijn betere manieren om jezelf als makelaar op de markt te brengen.

Marketingchecklist voor sociale media voor onroerend goed

Als u als makelaar wilt slagen, moet u online opvallend aanwezig zijn. Dit is een niet-onderhandelbare vereiste. Apps en websites die u nodig heeft om uzelf als agent op de markt te brengen, zijn onder meer:

 • Facebook
 • Instagram
 • Linkedin

Alles wat verder gaat, is optioneel en kan geen kwaad om te hebben. Als je jezelf wilt promoten via bijvoorbeeld Twitter, doe dat dan zeker. Houd er rekening mee dat de meeste mensen die op zoek zijn naar agenten zich zullen concentreren op de drie hierboven genoemde apps.

Dus nu je je respectievelijke sociale media-accounts hebt aangemaakt om jezelf als agent te promoten, wat post je dan?

Eigendomsfoto's

plaats vastgoedfoto's van hoge kwaliteit van huizen die te koop of te huur zijn in uw respectievelijke postcodes om kopers aan te trekken. Voeg een kwaliteitskopie toe aan de beschrijving die het verhaal van het huis vertelt.

Voeg details over de woning toe, waaronder:

 • Aantal slaapkamers
 • Aantal badkamers
 • De grootte van het pand
 • Als het meerdere hectaren land heeft
 • Als er een zwembad is
 • Een adres bij benadering
 • Of het nu in de buurt van winkels en restaurants is of weg van de drukke stad
 • En alle andere opvallende kenmerken

Succesverhalen/getuigenissen

Als u een handvol succesvolle transacties heeft waarnaar u kunt verwijzen, post er dan over! Als u onlangs een verkoop heeft gesloten, plaats dan een foto van het huis of van uzelf met de klant. Beide konden geen kwaad! Vertel het verhaal van waar de klant naar op zoek was en hoe hij/zij bij jou zijn droomhuis heeft gevonden.

Onderscheidingen/Certificeringen

Als u een onderscheiding of nieuwe certificering in de vastgoedsector ontvangt, plaats er dan een bericht over! Potentiële klanten die uw berichten op sociale media bekijken, zullen op zoek zijn naar dingen waardoor u legitiem en betrouwbaar overkomt. Sla deze dus nooit over.

Algemene reclame

Als u over grafische ontwerpvaardigheden beschikt, plaats dan een goed gemaakte visuele advertentie over uw diensten als makelaar in onroerend goed. Je kunt dit soort berichten gebruiken als betaalde berichten om meer potentiële leads te bereiken. Als je geen ervaring hebt op dit gebied, is het inhuren van een grafisch kunstenaar of digitale marketingspecialist een optie.

Het runnen van sociale media-accounts gaat hand in hand met digitale marketing. Promoot berichten en zorg ervoor dat u uw publiek linkt naar uw website, of waar dan ook waar uw contactgegevens vermeld staan. Dit is over het algemeen een gemakkelijke manier waarop makelaars aan leads kunnen komen.

Uiteindelijk moet het uw doel zijn om uw publiek ervan te overtuigen dat u de makelaar bent die zij nodig hebben. Zodra ze besloten hebben contact met u op te nemen, moet het voor hen eenvoudig zijn om contact met u op te nemen. Zorg ervoor dat uw professionele e-mailadres, werknummer en sociale-media-accounts allemaal worden vermeld op uw website en sociale profielen. Op deze manier kunnen uw leads gemakkelijk contact met u opnemen.

Bouw een blog en gebruik SEOom leads te krijgen

Navigeren door de vastgoedsector in het digitale tijdperk is enorm competitief, maar niet onmogelijk. Het lijkt misschien alsof je een kleine vis bent in een steeds groter wordende vijver. Maar als u inzicht krijgt in de basis-SEO-strategieën, kunt u zich onderscheiden van de concurrentie.

Het bouwen van een vastgoedblog op uw persoonlijke website is een geweldige manier om uzelf te promoten. Schrijven over populaire vastgoedonderwerpen en het gebruik van waardevolle focuszoekwoorden kunnen verkeer naar uw site leiden. Dit is een geweldige strategie voor makelaars in onroerend goed om hun leads te verkrijgen.

U wilt zich concentreren op onderwerpen die in uw voordeel werken en die kijkers niet alleen kunnen overtuigen om te klikken, maar ook om rond te blijven hangen en contact met u op te nemen voor advies. Onderwerpen in de trant van “waar vindt u een makelaar in onroerend goed” of “de beste makelaars in (uw stad)” zullen veel verkeer genereren.

Als deze artikelen waarde hebben voor de lezer en een makkelijke call-to-action bevatten, kan dit een geweldige manier zijn om leads binnen te halen. Als je geen tijd hebt om je eigen blogs te schrijven, of gewoon geen ervaren schrijver bent, huur dan een contentschrijver of ghostwriter is een geldige optie!

Hoe krijgen makelaars klantleads? (2023) (3)

De eenvoudigste manier om leads te krijgen als makelaar is hier

Als u de hierboven genoemde noodzakelijke strategieën voor makelaars heeft gerealiseerd, maar nog geen profiel bij FastExpert heeft aangemaakt, waar wacht u dan nog op? Het creëren van een aangepast makelaarsprofiel op FastExpert.com is waar de meest succesvolle makelaars hun leads online krijgen.

Het creëren van eenagent profielmet FastExpert is geheel gratis en eenvoudig te maken. U kunt een aangepast profiel maken om uzelf als agent te promoten, in contact te komen met leads bij u in de buurt en gratis online bekendheid te krijgen! Geen opstartkosten, geen maandelijkse abonnementskosten, slechts 25% verwijzingskosten op uw commissie als uw lead resulteert in een transactie. Eenvoudig!

Er is geen risico en u wordt alleen beloond als u zich aanmeldt bij een van de meest vertrouwde online makelaarsgidsen in de Verenigde Staten: FastExpert.

 • Applicatie voor de mobiele telefoon
 • Adverteren voor uw huis [Een complete gids]
 • 5 manieren om er zeker van te zijn dat u de beste makelaar kiest
 • Top 10 makelaars in Maryland voor 2021
 • 10 dingen die u moet opnemen in een huurleaseovereenkomst
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated: 14/09/2023

Views: 6019

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.