| Mount Nebo Junior High School (2023)

Boekbespreking dinsdag

Ingezonden doorkhristen.massicopdi, 28/04/2020 - 19:13

Bijlage Maat
Boekbesprekingen (4).png 1,68 MB

| Mount Nebo Junior High School (1)Het verhaal dat niet verteld kan worden door J. Kasper Kramer

Ileana verzamelde graag verhalen en schreef ze op in haar boeken. Tegen de tijd dat ze elf jaar oud is, heeft ze een grote verzameling verhalen. Haar verhalen zijn volksverhalen en legendes, verhalen over hoe het leven is in Roemenië in 1989 en hoe het leven was vóór het communistische bewind. Ze heeft verhalen over 's avonds laat met haar vader naar illegale Amerikaanse films kijken, verhalen waarin ze de leider van het land bekritiseert, en andere winkels die haar en haar gezin in gevaar kunnen brengen als iemand erachter komt. Haar ouders vrezen voor het leven van Ileana nadat haar oom is verdwenen omdat hij verhalen had verteld. Ileana wordt gestuurd om bij grootouders te logeren die ze niet kent, in de bergen, ver weg van de stad. Ze leert voorzichtig te zijn en ziet uiteindelijk hoe wreed de soldaten zijn tegenover de mensen in hun kleine dorp. Dit is een aangrijpend verhaal, gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen in Roemenië vlak voor de val van het communisme in 1989.


| Mount Nebo Junior High School (2)The Compound door SA Bodeen

Eli's vader is buitengewoon rijk en heeft vooruitlopend op een nucleaire oorlog een ondergrondse compound gebouwd waar het gezin minstens 15 jaar kan wonen totdat het veilig is om weer naar buiten te komen. Als we Eli ontmoeten, hebben hij en zijn gezin 6 jaar op de compound gewoond, sinds Eli 9 jaar oud was. Eli is buitengewoon ongelukkig. Zijn grootmoeder en tweelingbroer, Eddy, werden buiten gelaten, Eli heeft drie nieuwe broers en zussen die hij weigerde te ontmoeten, en zijn moeder staat op het punt nog een baby te krijgen. Op een dag pakt Eli de laptop van zijn broer en gaat voor het kantoor van zijn vader zitten. Hij heeft internet, en maakt contact met zijn tweelingbroer! Wauw! Dit boek is het lezen waard. Genieten!

| Mount Nebo Junior High School (3)De eenzame doden van April Henry

Adele heeft een ongebruikelijke gave, maar mensen vinden haar gewoon raar. Adele kan de doden zien en ermee praten. Op een dag loopt ze door een bebost stuk park naar huis en ziet ze haar ex-beste vriendin Tori. Het duurt even voordat Adele beseft dat Tori dood is en op haar ondiepe graf zit. Adele moet samenwerken met Tori's geest om Tori's moord op te lossen. Maar wat als de moordenaar Adele als eerste vindt? Wauw – alweer een groot mysterie van April Henry. We hebben nog andere boeken van haar hier in de bibliotheek, waaronderMeisjes gestolen,Het lichaam in het bos,EnHet meisje dat ik was. Als je van een goed mysterie houdt, is dit de
boek voor jou. Deze titel is ook te vinden op SORA.

| Mount Nebo Junior High School (4)Vals door Norah McClintock

Ik vond dit juweeltje van een boek over SORA. Dit is weer een groot mysterie. Alicia wordt vermist en de stad organiseert samen met de politie een zoektocht om het bos te doorzoeken waar Alicia voor het laatst is gezien. Vrienden van school komen helpen, en Riley, Charles en Carrie lopen naast elkaar. Charlie ontdekt het lichaam van Alicia. Iedereen is kapot. Alicia was geliefd en werd door iedereen bewonderd. Ze was een getalenteerde violiste.
Al snel wordt Carrie de hoofdverdachte. Riley is niet zo zeker en gaat zelf op zoek naar aanwijzingen. Kan ze de moordenaar vinden voordat de moordenaar haar te pakken krijgt? Op SORA staan ​​nog minstens twee boeken over Riley die mysteries oplost.

| Mount Nebo Junior High School (5)New Kid van Jerry Craft

Nieuw kind, een graphic novel bevindt zich nu in onze bibliotheek. Dit is het waargebeurde verhaal van de 12-jarige Jordan Banks. Hij houdt van kunst en wilde naar de kunstacademie. In plaats daarvan schrijft zijn moeder hem in op een privéschool. Hij voelt zich erg ongemakkelijk op deze school. Jordan ontmoet verschillende studenten en karakters. Dit is de eerste grafische roman die een Newbery-medaille heeft gewonnen.

| Mount Nebo Junior High School (6)Sisterland van Salla Ik ga niet

InZusterland, ontmoeten we Alice en Marissa. Sisterland is een magische, prachtige plek waar het altijd zomer is. Alice volgde een libel van haar winterse, koude huis naar Sisterland, waar ze Marissa ontmoet. Ze worden beste vrienden en doen alles samen. Hoe langer ze in dit zomerparadijs blijven, hoe meer ze hun thuis vergeten. Zullen ze de weg terug naar huis kunnen vinden? Zullen ze de wereld kunnen bevrijden van de greep van sneeuw en ijs?

toeschrijvingen

(Video) Dear MNJHS Students: We Hope You "Have It All"

Boeklezingen door Ellen-Anita Olson

Dinsdag weer een boekbespreking

Ingezonden doorkhristen.massicopdi, 21/04/2020 - 19:31

Bijlage Maat
Boekbesprekingen (3).png 1,45MB

Wild Bird by Wendelin Van Draanen

| Mount Nebo Junior High School (7)Wren is boos als haar familie verhuist van de Bay Area naar Orange County. Ze heeft het gevoel dat ze niets te zeggen heeft, dat ze niet wordt gehoord en reageert op verschillende manieren op haar boosheid. Eindelijk hebben haar ouders het gehad en zijn ze ten einde raad. Ze regelen dat Wren deel uitmaakt van een Desert Wilderness Survival Camp. Wren wordt midden in de nacht opgehaald, naar Utah gevlogen, de woestijn in gereden en vervolgens lange tijd moeten wandelen. Wren ontdekt al snel dat woede geen tent zal opzetten. Woede zal haar schoenveters niet strikken. Woede zal haar eten niet maken.

Dit boek is geweldig. Het raakt je op zoveel manieren. Het verhaal van Wren geeft je zoveel dingen om over na te denken. Wren's verhaal zal je diep in het hart raken en ze zal je nog lang bijblijven.

Het testen door Joelle Charbonneau

| Mount Nebo Junior High School (8)De wereld is verwoest door de Zeven Stadia Oorlog heeft de aarde een verbrande woestenij achtergelaten. De kinderen zijn de leiders van de toekomst. Om die leiders te worden, moeten ze worden gekozen voor strenge tests en vervolgens slagen. Cia is gekozen en ze is zo opgewonden. Jarenlang is niemand uit haar dorp uitgekozen voor het testen. De mensen dachten dat hun kinderen niet slim genoeg waren. Ze wisten niet dat iemand hen beschermde. Terwijl Cia klaar staat om met de trein te vertrekken, fluistert haar vader in haar oor "vertrouw niemand." Cia vraagt ​​zich af of dit een waarschuwing is voor gevaar en dat er duistere dingen gebeuren. Ze moet vertrouwen op al haar kennis en haar verstand om de dagelijkse slopende en dodelijke tests te overleven.

Dit boek kon ik niet wegleggen. Het was een snelle pageturner.

Je zult merken dat je Cia aanmoedigt, haar waarschuwingen geeft (in gedachten) en haar de hele tijd veel succes wenst. Als je een fan bent van The Hunger Games, zul je zeker van dit boek houden.

De jongen die de ijslolly uitvond door Ann Renaud

| Mount Nebo Junior High School (9)Frank wilde uitvinder worden en hij was altijd aan het experimenteren toen hij opgroeide. Hij had veel plezier. Dit boek laat zien hoe Frank nooit opgaf, altijd positief bleef en als iets niet werkte, hij iets veranderde en het opnieuw probeerde. Franks favoriete ding om mee te experimenteren zijn vloeistoffen. Hij bedenkt heerlijk gearomatiseerde drankjes. Zijn vriend vindt het geweldig! Frank vraagt ​​zich af wat er zou gebeuren als hij zijn drankje zou invriezen. Hij bedenkt de favoriete uitvinding aller tijden: de ijslolly! Zo cool om te lezen over Frank en zijn vasthoudendheid. Dit is ook leuk om voor te lezen voor het hele gezin. Misschien kun je zelfs proberen je eigen ijslolly's te maken. Ik had plezier met mijn kinderen toen ze klein waren en hun favoriete drankjes invriezen om ijslolly's te maken.

Honingbijen en vijanden door Kristi Wientge

| Mount Nebo Junior High School (10)Flor ziet de zomer tegemoet, thuis en aan het werk in de matrassenwinkel van haar vader. Haar beste vriendin is op kamp. Flor wordt gedwongen om samen met haar voormalige beste vriendin Candice deel te nemen aan de Honeybee Pageant. Ze werken aan hun talenten, een duet waar Flor blokfluit speelt en Candice piano. Als onderdeel van het verkiezingsdienstproject helpen de twee meisjes meneer Henry, een kluizenaar, bij het opruimen van zijn tuin. Uiteindelijk leert hij ze veel over bijen en de bijenteelt. Thuis is de situatie gespannen, mama en papa hebben altijd ruzie. Mam wil van Ohio naar New Jersey verhuizen en pap wil blijven. Hij voelt zich verplicht om de winkel te runnen die zijn vader is begonnen. Kan Flor haar ouders helpen? Zal haar moeder ze laten verhuizen? En zal papa met hen meegaan?

Flor is een geweldige hoofdrolspeler. We zien dingen door haar ogen en ik voelde met haar mee terwijl ze werkte om haar ouders, meneer Henry, haar vader te helpen en gewoon dingen probeerde te doen die ze allemaal wilden dat ze deed. Flor heeft veel lef en lef en ze is niet bang om op te komen voor wat volgens haar juist is. Ze krijgt respect voor haar Candice, terwijl ze weer vrienden worden. Ik vond dit boek erg leuk en ik vond het geweldig om daarbij weinig bekende feiten over bijen te leren. Ik zal een boekbespreking boeken en dit boek aanbevelen aan de studenten op mijn school.

De tuinman door S.A. Bodeen

| Mount Nebo Junior High School (11)Mason woont bij zijn moeder en heeft zijn vader nooit gekend. Op Masons eerste dag op de kleuterschool werd hij aangevallen door een hond en hij heeft een groot litteken over de hele lengte van zijn gezicht. Sommige mensen vinden Mason intimiderend, omdat hij bovenop zijn litteken groot en lang is. Hij is zo aardig en zo vriendelijk, dat zul je zien. Het enige dat hij van zijn vader heeft, is een cd waarop hij de stem van zijn vader kan horen, maar nooit zijn gezicht kan zien. Op een dag, als hij zijn moeder op haar werk bezoekt, speelt deze cd en een ongelooflijk mooie reactie en vraagt ​​​​Mason om haar te helpen. Mason neemt een snelle beslissing en neemt het meisje mee. Met de hulp van zijn vriend Jack brengen ze het meisje naar Jacks hut. Daar ontdekken ze dat ze niet weet hoe ze moet eten en slikken. Ze heeft vreemde tekens op haar benen. Het duurt niet lang om erachter te komen dat ze deel uitmaakt van een kwaadaardig en gruwelijk experiment. Nu zijn de drie kinderen op de vlucht voor een kwaadaardige wetenschapper en zijn volgelingen. Zullen Mason en zijn vrienden het meisje kunnen redden? Dit is fantastisch om te lezen. Een echte pageturner.

Dragonkyn van Nathan Smith Jones

| Mount Nebo Junior High School (12)Marc Mondragon woont met zijn moeder in Rifle, Colorado. Hij komt altijd in de problemen of is verliefd op de mooie meisjes. Hij rijdt op zijn fiets en brengt graag tijd door met zijn beste vriend, Luke. Er gebeuren vreemde dingen met Marc, hij kan niet gewond raken, hij geneest snel en hij heeft vreemde dromen over draken. Marc is een van de weinige mensen met oud draken-DNA. De dingen gaan snel en Marc bevindt zich in een nieuwe wereld. Hij moet nieuwe vrienden vertrouwen en leren over de nieuwe krachten die hij heeft en hij moet leren over de kracht in zichzelf die alle draken met elkaar verbindt.

Dit was geweldig om te lezen; Ik kon het niet neerleggen. Het was een verfrissend schoon boek. Het verhaal was snel en zat vol interessante personages. Goed en kwaad zijn duidelijk gedefinieerd. Ik heb het in één ruk uitgelezen, de hele tijd juichend voor Marc.

toeschrijvingen

Boeklezingen door Ellen-Anita Olson

Meer boeken uitgelicht op Book Talk Tuesday

Ingezonden doorkhristen.massicopdi, 14/04/2020 - 18:52

Bijlage Maat
Boekbesprekingen (2).png 1,92 MB

Hier is nog een #booktalktuesday met enkele aanbevelingen van onze bibliothecaris, mevrouw Olson. Boeken kunnen elke werkdag van 08.00 uur tot 10.00 uur worden afgerekend of digitaal met de Sora-app. Zie onze website voor alle boeklezingen van mevrouw Olson en de link voor de Sora-app. #mtnebojhs #NeboSchoolDistrict #utahpublicschools #athomelearning2020

| Mount Nebo Junior High School (13)Slip van een meisje door Patricia Reilly Giff

Anna, haar vader en jongere, gehandicapte zus wonen in hun ouderlijk huis in Ierland. Anna's moeder stierf en de oudere broers en zussen emigreerden naar Amerika. Anna werkt hard om voor zowel haar vader als haar kleine zusje te zorgen. Ze telt uit hoeveel aardappelen elk van hen dagelijks nodig heeft om te overleven. Hoewel haar familie al generaties lang in het stenen huis woont dat ze zelf hebben gebouwd, heffen de Engelsen de belastingen. Als de belastingen niet worden betaald, sturen de Engelsen hun mensen met stormrammen om de huizen van de Ieren af ​​te breken en te vernietigen. Anna's ouderlijk huis wordt bedreigd. Zal Anna zichzelf, haar zus, haar vader en haar huis kunnen redden?

We ontmoeten Anna in de nasleep van de grote Ierse aardappelhongersnood. Het verhaal wordt in verzen verteld en leest snel weg. Het verhaal is emotioneel en hartverwarmend als Anna en haar vader vechten voor hun huis en uiteindelijk worden gearresteerd. Anna heeft lef, ze is vastberaden en ze is erg dapper. Dit verhaal plaatste het hele Iers-Engelse conflict in een ander daglicht en ik kon het zien vanuit het perspectief van de jonge Anna. Ik voelde elke emotie, elke stap op blote voeten die ze zette en de kou en nattigheid die ze ervoer tijdens het lezen van dit boek. Ik hield van dit boek en kan niet stoppen met aan Anna te denken, en aan wat alle Ierse mensen hebben meegemaakt en hoe ze hebben geleden. Ik raad dit boek ten zeerste aan.

| Mount Nebo Junior High School (14)The Miraculous van Wunder van Jess Redman

Ellis is 11 jaar oud en hij gelooft in wonderen. Hij houdt een dagboek bij van alle wonderen die overal om hem heen gebeuren en beschouwt zichzelf als een wonderspecialist of een miracoloog. Alles verandert echter wanneer zijn zusje op 8 dagen oud overlijdt. Wunder is erg overstuur en doet zijn wonderdagboek weg. Hij ontmoet Faye, een meisje dat een cape draagt ​​en haar problemen heeft. Ze gaan op verkenning, hangen rond in een groot, verlaten huis en ontmoeten een oude vrouw die om hun hulp vraagt. Dit leidt ertoe dat Wunder en Faye veel avonturen beleven en uiteindelijk tot vriendschap en zelfs genezing.

Ik vond het leuk dat Wunder zo'n positieve en gelukkige jongen was. Hij glimlachte altijd en geloofde in het goede in de wereld. Hij hield een dagboek bij van wonderen, kleine en grote, en hij geloofde in ze allemaal. Totdat zijn kleine zusje stierf. Wunder werkt door zijn verdriet en rouw en vindt uiteindelijk een manier om weer naar de positieve kant te kijken. Ik vond het leuk dat het boek laat zien dat het leven zijn goede en moeilijke tijden heeft en dat we door de moeilijke tijden heen kunnen komen en weer gelukkig kunnen worden.

| Mount Nebo Junior High School (15)De oorlog van de Veldleeuwerik door Hilary McKay

Clarissa (Clarry) verliest haar moeder direct nadat ze begin 1900 is geboren. Ze groeit op met een zeer afstandelijke en introverte vader en een oudere broer, Peter. Ze helpt Peter met zijn schoolwerk, maar mag zelf niet naar school, ook al zou ze dat graag willen. Het hoogtepunt van elk jaar is de zomer in Cornwall met hun grootouders en haar neef Rupert. Als de Eerste Wereldoorlog uitbreekt, meldt Rupert zich. In eerste instantie beseft Clarry de ernst van de oorlog niet, maar de realiteit haalt haar al snel in als Rupert wordt vermist.

Ik vond het leuk dat Clarry zo aardig en positief was en dat ze een doel stelde en ervoor ging. Ze werkte hard en solliciteerde naar school, tegen de wens van haar vader in. Ik heb genoten van het lezen van dit boek en het leren kennen van Clarry. Ik beveel dit boek ten zeerste aan. Het is goed geschreven en het verhaal vloeide makkelijk. Zeer goed lezen.

Way of the Warrior Kid: Van Wimpy Warrior tot Navy Seal door Jocko Willink| Mount Nebo Junior High School (16)

Marc heeft gewoon het slechtste jaar ooit gehad! De vijfde klas was vreselijk. Hij heeft zin in de zomer omdat zijn oom van de Navy Seal op bezoek komt. Hij weet zeker dat zijn oom Jake hem zal helpen transformeren in een Navy Seal, zodat hij kan pronken en kan voorkomen dat de andere kinderen hem kwellen en pesten. Zal Marc het trainingsplan van oom Jake kunnen volgen? Dit is een geweldig boek en we hebben nog 2 boeken in deze serie in de bibliotheek. Het is geweldig om te lezen en ik weet zeker dat je het verhaal van Marc geweldig zult vinden. Jocko Willink is een gepensioneerde, levensechte Navy Seal!

Brightwood van Tonia Unsworth| Mount Nebo Junior High School (17)

Daisy en haar moeder leiden een leven van afzondering in Brightwood Hall, een oud, afbrokkelend herenhuis. Zoals de zaken er nu voorstaan, kunnen Daisy en haar moeder jarenlang in Brightwood wonen zonder het pand te verlaten. Toch staat haar moeder erop meer voorraden te kopen. Elke dag maakt haar moeder een Day Box en daarin stopt ze een paar items zodat ze die dagbox kunnen onthouden. Ze hebben nu stapels en stapels Day Boxes en hebben er smalle gangen doorheen gemaakt om van de ene plaats naar de andere te gaan. Op een dag komt haar moeder niet terug van haar wekelijkse boodschappen. Daisy maakt zich eerst geen zorgen, maar naarmate de dagen verstrijken maakt ze zich wel zorgen. Een vreemdeling komt op bezoek en beweert een familielid te zijn. Er gebeuren vreemde dingen.

Kan Daisy de boosaardige vreemdeling ontwijken? Zal ze genoeg moed verzamelen om het landgoed te verlaten en haar moeder te vinden? Wat is er met haar moeder gebeurd?

Daisy is een geweldige heldin en een goed ontwikkeld karakter. Het boek heeft goede ondersteunende karakters en dit is een goed geschreven verhaal. Ik vond het geweldig en raad het ten zeerste aan.

Count Me In van Varsha Bajaj| Mount Nebo Junior High School (18)

Karina, Indiase, en Chris, blank, zijn buren en zevende klassers op dezelfde middelbare school. Behalve dat ze elkaar in de klas zien en in dezelfde schoolbus rijden, hebben ze geen zin om vrienden te zijn. Pas als papa, Karina's grootvader, bij hen komt wonen en papa vriendschap sluit met Chris, beginnen de 7e klassers een band te krijgen. Op een dag lopen papa, Karina en Chris buiten de school naar de auto als ze worden aangevallen door een man met een mes. Papa wordt tegen de grond geslagen en met geweld geschopt. Hun leven verandert voor altijd, net als de manier waarop ze zichzelf en hun wereld zien.


Ik vond het boek geweldig en kon het niet wegleggen. Het verhaal is goed geschreven, hartverwarmend en hartverscheurend. Het is geschreven met diepe gevoelens en een vleugje humor. Varsha Bajaj heeft twee leerlingen van de zevende klas zo goed geschreven. Ik vond het leuk hoe goed ze beschrijft hoe het is om een ​​immigrant te zijn, te werken voor de 'American Dream', je dromen waar te maken en het slachtoffer te zijn van haatmisdrijven. Het laat ook zien hoe goede mensen samenkomen, een band met elkaar opbouwen en elkaar helpen de haat te overwinnen. Ik groet Karina, Chris en Papa omdat ze opkomen voor wat goed en juist is in hun gemeenschap en de wereld. Er zijn veel goede verrassingen in dit boek en ik raad het ten zeerste aan om het te lezen. Dit zou ook een goed voorleesboek zijn omdat er zoveel goede discussiepunten in staan ​​- zoveel dingen om over te praten.

(Video) Welcome to Mt. Nebo Middle School

toeschrijvingen

Boeklezingen door Ellen-Anita Olson

Boekbespreking dinsdag

Ingezonden doorkhristen.massicopdi, 04/07/2020 - 07:19

Bijlage Maat
Boekbesprekingen (1).png 1,93 MB

Een tijdje terug hebben we gepost over onze geweldige bibliothecaris, meneer Olson, en haar prachtige boekbesprekingen die ze zou doen voor lessen. Velen vroegen welke boeken ze had aanbevolen, dus we dachten dat we dat zouden doen#boekbesprekingdinsdagmet enkele van haar aanbevelingen.Boeken kunnen elke werkdag van 08.00 uur tot 10.00 uur worden afgehaald of digitaal bij deSora-app.

Pixie duwt verder door Tamara Bundy

| Mount Nebo Junior High School (19)Pixie is gestuurd om bij haar grootouders op een boerderij te gaan wonen en daar is ze niet erg blij mee. Ze voelt dat ze pech brengt voor iedereen en geeft zichzelf de schuld dat haar zus polio heeft gekregen. Ze moet leren klusjes doen op de boerderij en eieren verzamelen is het ergste - een van de kippen valt haar altijd aan. Er ontstaat nieuwe hoop in haar hart als haar opa een lammetje mee naar huis neemt en wil dat Pixie ervoor zorgt. Hij waarschuwt haar dat het lam een ​​boerderijdier is, geen huisdier. Ze noemt het lam Buster, en terwijl hij groeit volgt hij haar overal.

(Video) Mt Nebo Dance Promo Video

Een heerlijk verhaal dat zich afspeelt in de jaren 40, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Pixie heeft lef en ze is erg dapper. Ze oordeelt overhaast en ik vond het geweldig hoe Pixie tijdens het boek volwassen werd en hoe ze met al haar innerlijke worstelingen om kon gaan. Ze maakt zelfs enkele onverwachte vrienden. Ik bleef Pixie gedurende het hele boek aanmoedigen. Zo goed om te lezen! Ik beveel dit boek aan.

Het meisje dat de maan dronk door Kelly Barnhill

| Mount Nebo Junior High School (20)Elk jaar op dezelfde tijd moeten de mensen in het dorp van het protectoraat een pasgeboren baby in het bos achterlaten als offer aan een heks die in dat bos leeft.

Elk jaar vindt Xan op dezelfde plek een pasgeboren baby en ze begrijpt niet waarom iemand zo'n baby zou achterlaten. Ze haalt de baby op en gaat naar een dorp dat goed voor de baby zal zorgen. Voor de reis voert ze de babygeitenmelk en sterrenlicht om het kind sterk en gezond te maken. Een jaar lang geeft Xan per ongeluk de baby te eten die ze net in het maanlicht heeft opgepikt. Maanlicht bezit krachtige magie en Xan realiseert zich dat ze deze baby niet aan iemand anders kan geven om op te voeden. Xan sluit de magie diep in het kind, een meisje dat ze Luna noemt. Wanneer Luna haar dertiende verjaardag nadert, begint haar magie te verschijnen, precies op schema. Het gevaar nadert en Xan is ver weg. Luna zal moeten beslissen of ze degenen moet beschermen die haar hebben beschermd, ook al betekent dit het einde van de wereld zoals ze die altijd heeft gekend.

Dit is een heerlijk, nieuw sprookje, dat de lezers zeker zal bekoren en een klassieker zal worden.

Bayou Magic van Jewell Parker Rhodes

| Mount Nebo Junior High School (21)Maddy gaat de zomer doorbrengen bij haar oma die in de Louisiana bayou woont. Ze is opgewonden en bang. Haar oudere zussen genoten niet van hun zomers bij hun grootmoeder en beweren dat ze misschien zelfs een heks is. Maar zodra Maddy arriveert, is ze betoverd door haar grootmoeder, de bayou en alles over het leven daar. Ze houdt van de omgeving, de vuurvliegjes en haar nieuwe vriend. Ze heeft het gevoel dat er iets anders is - misschien zelfs een zeemeermin!

Dit was een geweldig boek. Ik kon het niet neerleggen. Ik ontdekte de bayou met Maddy en hield van de levendige beschrijvingen en taal in het boek. Het boek las als een 'film in mijn hoofd'. Maddy geniet van de bayou, al het leven, haar nieuwe vrienden, het eten en de mensen die er wonen. Ik leerde, door de ogen van Maddy, de impact van natuurrampen en door de mens veroorzaakte rampen op het milieu. Maddy zal nog lang bij me blijven.

Verwisseld op verjaardag door Natalie Standiford

| Mount Nebo Junior High School (22)Scarlet en Lavender zijn twee meisjes uit groep 7. Lavender is een buitenbeentje, ze wordt gepest maar heeft liefde en steun in huis. Lavendel is pittig en enigszins in vrede met wie ze is.

Scarlet heeft een moeder en stiefvader die er echt niet zoveel om geven en een onbeschofte stiefbroer. Ze weet hoe ze zich moet kleden en weet dat ze populair en mooi is. Beide meisjes willen de hoofdrol in het toneelstuk op school. De meisjes hebben niets gemeen, behalve hun verjaardag. De ochtend na hun verjaardag worden de meisjes wakker als de andere persoon. Ze moeten uitzoeken hoe ze terug kunnen schakelen naar hun eigen lichaam.

Dit boek was leuk en grappig, en ik moest soms hardop lachen. Af en toe was het triest, maar ik heb dit boek met veel plezier gelezen. Het was een leuk boek en leest snel weg.

Alle kleuren van magie door Valija Zinck

| Mount Nebo Junior High School (23)Penelope woont bij het moerasbos met haar moeder en oma. Het huis waarin ze wonen is vervallen en de verf bladdert af, waardoor het rood en groen gespikkeld lijkt. Penelope noemt het het 'drakenhuis'. Penelope is ongebruikelijk omdat ze grijs haar heeft en naar rook ruikt. Ze mist haar vader en één keer per maand stuurt hij een donkergrijze envelop met vijf dollar of soms gewoon zand. Op een dag werd de moeder van Penelope aangereden door een tractor en ligt ze in het ziekenhuis. Penelope wordt wakker met knalrood haar, de weg begint tegen haar te praten en ze ontdekt dat ze kan vliegen.

Ik kon dit boek niet wegleggen! Het was een leuk, snel verhaal en Penelope is een heerlijke heldin, en haar leven zit vol onverwachte wendingen. Ze neemt het heft in eigen handen en brengt het verhaal tot een onverwacht einde. Ik kan niet wachten op het volgende boek van deze getalenteerde schrijfster. Dit is een geweldig boek!

Legenden van de lucht door Liz Flanagan

| Mount Nebo Junior High School (24)Milla, een wees, is opgevangen door Nestan op het eiland Arcosi als bediende en metgezel van zijn dochter Tarya. Verscholen in een boom hangt een vreemdeling een mooie fietstas in de boom om hem te verbergen. Milla heeft haar hele leven de oude legendes over draken en drakenrijders gehoord. De man die de fietstas verbergt, wordt gedood en Milla schrikt. Ze pakt de fietstas en verbergt hem voordat ze naar binnen kijkt. Als ze checkt, vindt ze vier mooie, grote eieren. Zouden het drakeneieren zijn? Zullen de draken terugkeren naar het eiland? Ze beschermt de eieren en vertrouwt uiteindelijk haar geheim toe aan haar beste vrienden, de tweeling Tarya en Isak. De eieren zijn gestolen. Een mysterieuze vrouw, Kara, geeft Milla een raadsel. Milla was aanwezig toen de draken uitkomen. Zal ze het op tijd halen? Wat gebeurt er als de draken uitkomen? Dit alles vindt plaats terwijl drie groepen mensen strijden om controle over het koninkrijk van het eiland. Er is veel politieke strijd en uiteindelijk een grote opstand. Kunnen de draken en hun berijders de mensen helpen inzien dat ze allemaal in vrede kunnen leven?

Dit is een prachtige, snelle, epische fantasie over draken en drakenrijders, het gevecht en de strijd tussen de mensen van Norlander, Arcosi en Sartolan. Dit boek kon ik niet wegleggen. Het was geweldig. De personages en hun worstelingen, goede tijden en slechte tijden werden zo goed verteld en uitgelegd. De personages waren zo goed geschreven dat ze echt leken. Het verhaal werd als een film in mijn gedachten terwijl ik het aan het lezen was. Het was geweldig! Als je van Eragon hield, zul je ook van dit boek houden.

toeschrijvingen

Boeklezingen door Ellen-Anita Olson

UPDATE: Nebo Grab-N-Go-maaltijden

Ingezonden doorkhristen.massicopvr, 04/03/2020 - 11:21

Bijlage Maat
Kopie van belangrijke informatie (2).png 1,08 MB

Beste ouders/verzorgers:

Vanaf maandag 13 april zijn Grab-N-Go-maaltijden beperkt totalleen gratis sites. Alle andere sites zullen worden gesloten om middelen te consolideren. Het afhalen van maaltijden verandert in10.30 uur tot 12.00 uur, van maandag tot en met vrijdag, en is beschikbaar vooralle kinderen van 0-18 jaar. Grab-n-Go-maaltijden zijn inclusief ontbijt en lunch.De maaltijdservice wordt onderbroken tijdens de voorjaarsvakantie, van 6 tot 10 april. Zie het volgende om een ​​locatie bij u in de buurt te vinden.

Gratis Grab-N-Go-sites:

 • Santaquin-gebied
  • Santaquin Basisschool, 25 S 400 W
 • Goshen-gebied
  • Goshen Elementary 60 N Center - Gesloten gratis site (alleen Goshen-studenten / broers en zussen)
 • Payson-gebied
  • Barnett Basisschool, 456 N 300 E
  • Mount Nebo Junior High, 851 W 450 S
  • Park View Basisschool, 360 S 100 E
  • Taylor Basisschool, 92 S 500 W
  • Wilson Basisschool, 590 W 500 S
 • Spaans vorkgebied
  • Brockbank Basisschool, 340 W 500 N
  • Diamond Vork Junior Hoog, 50 N 900 E
  • Oriëntatiepunt High School, 612 S Main
  • Larsen Basisschool, 1175 E Flonette Dr
  • Basisschool Park, 90 N 600 E
 • Springville-gebied
  • Brookside Basisschool, 750 E 400 S
  • Cherry Creek Basisschool, 484 S 200 E
  • Weide Beek Basisschool, 748 S 950 W
  • Springville Junior High, 189 S 1470 E
  • Springville High School, 1205 E 900 S

Nu alle betaalde sites zijn gesloten, is bezorging op afstand op dit moment niet meer beschikbaar.

(Video) Mt. Nebo Talent Show 2023

Bel Child Nutrition met eventuele vragen op 801-354-7438. Wij zijn u graag van dienst.

Eerlijk,

Camille Canto
Nebo School District Afdeling Kindervoeding

Voor huidige studenten: informatie over de verkiezingen voor de studentenraad vanaf 4/2/20

Ingezonden doorkhristen.massicopDo, 04/02/2020 - 15:27

Bijlage Maat
Wil volgend jaar op stuco staan_.png 649,11 kB

Payson Jr. Middelbare school

(alles moet uiterlijk 17 april binnen zijn)

 • Toespraak/essay - maak een essay van 200 woorden of een toespraak van 3 minuten (op video) door de volgende prompt te beantwoorden en e-mail het naar de heer Sumensrussisch[punt]nemen[bij]of[punt]eduvóór 17 april.
  • Wat denk je dat het betekent om een ​​leider te zijn? Wat zijn jouw leiderschapskwaliteiten? Waarom zou je gekozen moeten worden voor de studentenraad?
 • Verkiezingen (18 - 23 april)


Salem Jr. Hoog

 • De StuCo bij Salem Jr. isalleenvoor inkomende 9e klassers.
 • Vul eensollicitatie
 • Campagne (Dit is eerder gedaan met posters, maar er kunnen veranderingen zijn als gevolg van thuis leren.)
 • Interview met mevrouw Mendenhall en meneer Brandon
 • stemmen
 • Neem voor meer informatie en details contact op met mevrouw Mendenhall (nikki[punt]mendenhal[bij]of[punt]edu)

Payson middelbare school

De informatie staat op een formulier in het frontoffice op Mt. Nebo. Het bevat contactgegevens van degenen die toezicht houden op de verkiezingen.


Salem Hills High School

De informatie staat op een formulier in het frontoffice op Mt. Nebo. Het bevat contactgegevens van degenen die toezicht houden op de verkiezingen.

Ondersteuning van de geestelijke gezondheid van studenten thuis

Ingezonden doorkhristen.massicopWoe, 01/04/2020 - 18:22

Bijlage Maat
Ondersteunend (1).png 103,28 kB

Er zijn geen twee manieren over; dingen zijn veranderd. Met het wijdverbreide begin van COVID-19 in ons land, is er nauwelijks een ziel wiens dagelijks leven niet is beïnvloed, dus als u de spanning voelt, bent u niet de enige! Door tijden van onzekerheid en onrust voelen we ons allemaal een beetje verloren. We willen ervoor zorgen dat onze Mt. Nebo-families goede middelen hebben voor preventieve geestelijke gezondheidszorg, evenals een aantal plaatsen waar ze terecht kunnen als iemand in de familie extra ondersteuning nodig heeft.

Schoolondersteuning:

Hoewel het er zeker anders uitziet, staan ​​we nog steeds voor je klaar! Alle Mt. Nebo-studenten hebben een uitnodiging ontvangen voor het "Counseling Center" in Canvas. Deze online versie van het adviescentrum is een work in progress, maar we zullen regelmatig lessen, bronnen en discussies plaatsen. Ouders kunnen een ouderwaarnemersaccount aanmaken om toegang te krijgen tot het online adviescentrum.

De beste manier om contact op te nemen met de schooldecaan van uw leerling is via e-mail, waarna we een afspraak kunnen maken om contact op te nemen via telefoon of videogesprek.

 • Dhr. Robinson (A-Z, Se Habla Español):Mike[punt]robinson[bij]of[punt]edu
 • Meneer Welburn (AF):brady[punt]welbrand[bij]of[punt]edu
 • Mevr. Muhlestein (G-O):Lynette[punt]muhlestein[bij]of[punt]edu
 • De heer Williams (P-Z):Jordanië[punt]williams[bij]of[punt]edu


Ondersteuning voor thuis:

We willen ouders in staat stellen constructieve gesprekken over geestelijke gezondheid met hun kinderen te voeren, niet alleen altijd, maar vooral als het moeilijk is. Er zijn momenteel een aantal geweldige bronnen beschikbaar voor gezinnen, en veel betaalde services bieden gratis toegang vanwege COVID-19. We zullen deze bronnen toevoegen aan de module "Bovenliggende bronnen" op Canvas zodra we ze vinden. Hier zijn er een paar die we hebben samengesteld:

 • Project Aware (Advancing Wellness and Resilience in Education) van de Utah State Board of Education heeft dat gedaanvrijgegeven richtlijnenom ouders te helpen de geestelijke gezondheid van hun leerling thuis te ondersteunen. Deze richtlijnen dienen als een goede basis om positief mentaal welzijn voor kinderen en adolescenten in deze tijden te ondersteunen.
 • De Amerikaanse Stichting voor Zelfmoordpreventieheeft ook nuttige, proactieve informatie over het ondersteunen van de geestelijke gezondheid in verband met de aanhoudende COVID-19-pandemie.
 • De goede mensen van Why Try hebben eenOudergids voor veerkrachtdie gratis beschikbaar is tijdens de pandemie.
 • De alledaagse sterkeprogramma van de United Way is een fantastische bron die altijd gratis is. Het programma moedigt gezinnen en andere leden van de gemeenschap aan om veerkracht bij kinderen op te bouwen en hun behoeften te erkennen in het licht van angst en depressie.
 • Het is aangetoond dat mindfulness als een reguliere praktijk zeer positieve resultaten heeft voor de geestelijke gezondheid, vooral voor degenen die worstelen met angstige gedachten en gevoelens. Er zijn veel apps beschikbaar, sommige zijn gratis.Kalmis een favoriet enStop, denk en ademis perfect voor uw kleintjes.
 • Onze vrienden bij Wasatch Mental Health hebben er een aantal echt geweldigartikelen en bronnenop hun blog voor degenen die het moeilijk hebben tijdens de pandemie.
 • We raden ook ten zeerste aan dat als uw leerling een elektronisch apparaat heeft, hij of zij deSafeUTapp. SafeUT heeft ook een website waar studenten anoniem kunnen chatten met een clinicus als ze ondersteuning nodig hebben.

Waar kunt u terecht als de zaken wat serieuzer aanvoelen:

U zult merken dat een rode draad in veel van deze bronnen is om gewoon met uw kinderen te praten. Zorg dat ze zich veilig en geborgen voelen door structuur en een luisterend oor te bieden. Houd alles in de gatenrode vlaggendat uw dierbaren bezwijken aan ernstigere psychische problemen en wees niet bang om hulp te zoeken.

 • Als u of een geliefde een geestelijke gezondheidscrisis doormaakt, bel dan de Crisis Hotline van Utah State: (800) 273-TALK (8255)
 • Wasatch geestelijke gezondheidis onze go-to gemeenschapspartner voor gezinnen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van geestelijke gezondheid.
 • De National Alliance on Mental Illness (NAMI) heeft een redelijkuitgebreide gidsnaar middelen voor geestelijke gezondheidszorg voor specifieke geestelijke gezondheidsproblemen in het licht van de COVID-19-pandemie.
 • Zorg ervoor dat uw tieners de SafeUT-app kennen als een plek die anoniem en vertrouwelijk is. Als de clinicus die de SafeUT-app heeft ontvangen vaststelt dat ingrijpen noodzakelijk is, wordt er een fooi doorgestuurd naar de school voor vervolg.

Zoals altijd, als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

toeschrijvingen

Artikel door Lynette Muhlestein

(Video) Mt. Nebo Middle Orchestra Student Performance Pt. 1

FAQs

What happened on Mount Nebo? ›

Mount Nebo is significant because of its role in the Old Testament. The Bible says that Mount Nebo was where Moses lived out his final days and saw the Promised Land, which he would never enter. It is said that Moses' body may be buried here, although that has yet to be proven.

Is Mount Nebo worth seeing? ›

Mount Nebo is worth visiting for all travelers. The top of the hill where you'll find the viewing platform, Moses Memorial Church and the Serpent Statue is approximately 710 meters above sea level, and this place is absolutely gorgeous.

What is Mount Nebo known for? ›

Mount Nebo is one of Jordan's most important Christian Holy Sites: this is the spot where Moses(or Prophet Musa) is believed to have first seen the Promised Land that he would never entered.

How many high schools are in Nebo School District? ›

Nebo District contains 8 high schools. For personalized and effective admissions consulting,consider CollegeAdvisor.com. Get one-on-one advising on your essays, application strategy, and extracurricular profile to help you gain acceptance to your dream colleges.

On which mountain did Moses died on? ›

Deuteronomy 34:1-6

At first read, the death of Moses on Mt. Nebo seems to be a penalty.

Which mountain did Moses buried? ›

The Bible (Deuteronomy 34:6) says Moses' burial place was unknown. A monument atop Mount Nebo commemorates Moses' death after seeing Canaan, across the Jordan valley. A purported grave of Moses is located at Maqam El-Nabi Musa, in the West Bank, 11 km (6.8 mi) south of Jericho and 20 km (12 mi) east of Jerusalem.

How safe is Jordan to travel? ›

Jordan - Level 2: Exercise Increased Caution.

How much does it cost to go to Mount Nebo? ›

How to Visit Mount Nebo. Entrance to Mount Nebo costs 2 JD (3 USD). The easiest way to get to the base of Mount Nebo is to take a short taxi ride from Madaba. From the base of the mountain, visitors will have to walk to the top.

How much is Mount Nebo fees? ›

Entrance Fees
LocationJordaniansForeigners
Al-Mafraq/Rehab, Um AlJimal/Um AlSarb/Hayan/AlMushref /Al0.252
Mar Elyas0.253
Qasr Al Kharanah, Al Azraq Castle, Qasr Al Mashta, Qasr Amra,0.253
Mount. Nebo0.53
40 more rows

What does the word Nebo mean? ›

Definitions of Nebo. Babylonian god of wisdom and agriculture and patron of scribes and schools. synonyms: Nabu. example of: Semitic deity. a deity worshipped by the ancient Semites.

What mountain did Moses meet God? ›

In the Bible, Moses climbs Mount Sinai to receive the Ten Commandments.

Which mountain God spoke to Moses? ›

Mount Sinai is renowned as the principal site of divine revelation in Jewish history, where God is purported to have appeared to Moses and given him the Ten Commandments (Exodus 20; Deuteronomy 5).

What is the biggest high school in NC? ›

Myers Park High School was founded in 1951 and now holds the title of the largest high school in the state of North Carolina. Part of the Charlotte-Mecklenburg School District, Myers Park High School is a public school that sits in the city of Charlotte, North Carolina.

What is the largest high school in Charlotte NC? ›

CMS operates 20 high schools. Charlotte-Mecklenburg Schools also operates the 3 largest high schools in the state of North Carolina; Myers Park High School has 3,593, Ardrey Kell High School has 3,437, and South Mecklenburg High School has 3,202 students.

What is the biggest high school in NE? ›

 • The public high school in Nebraska has approximately average 392 students (2023).
 • The public high schools with the largest student enrollments are listed below (where sufficient data available).
 • The largest public high school in Nebraska (by enrollment) is Omaha South Magnet High School with 2,975 students.

What does Nebo mean in the Bible? ›

Nebo [N] [H] [S] proclaimer; prophet. A Chaldean god whose worship was introduced into Assyria by Pul ( Isaiah 46:1 ; Jeremiah 48:1 ).

Where is the Promised Land today? ›

Boundaries of the 'Promised Land' given by Jerome c.400

Under the name Palestine, we comprehend the small country formerly inhabited by the Israelites, and which is today part of Acre and Damascus pachalics. It stretched between 31 and 33° N. latitude and between 32 and 35° degrees E.

What mountain was Moses on for 40 days? ›

Then Moses set out with Joshua his aide, and Moses went up on the mountain of God. He said to the elders, "Wait here for us until we come back to you. Aaron and Hur are with you, and anyone involved in a dispute can go to them." and the glory of the LORD settled on Mount Sinai.

Where is Adam and Eve buried? ›

The cave of Machpelah, in the West Bank city of Hebron, is the burial place of the Matriarchs and Patriarchs: Abraham, Isaac, Jacob, Sarah, Rebecca, and Leah. According to Jewish mystical tradition, it's also the entrance to the Garden of Eden where Adam and Eve are buried.

What did Moses say before he died? ›

Then Moses went out and spoke these words to all Israel: I am now a hundred and twenty years old and I am no longer able to lead you. The LORD has said to me, 'You shall not cross the Jordan. ' The LORD your God himself will cross over ahead of you.

Was Moses taken to Heaven alive? ›

There is also an unconfirmed pious belief that Moses was assumed bodily into Heaven after his death; this is based on the Epistle of Saint Jude, where Saint Michael the Archangel contends with Satan over the body of Moses.

Is Israel or Jordan safer? ›

To better compare the safety of each country, we will use the safety index of travelsafe-abroad.com. So, Israel has a safety index of 60 (out of 100) Jordan has a safety index of 53 (out of 100)

Can you drink tap water in Jordan? ›

In short, the tap water in Jordan is safe to drink and is classified as such, however, before you start sipping there is a little more to know about the water in Jordan. Due to severe water scarcity in the region, there have been recent developments to improve the quality of the water that is available.

Can unmarried couples stay together in Jordan? ›

Although co-habitation for unmarried foreign couples isn't illegal, it may be frowned upon. Some landlords may ask if you are married or ask for a marriage certificate.

Where was Moses buried? ›

And Moses the servant of the LORD died there in Moab, as the LORD had said. He buried him in Moab, in the valley opposite Beth Peor, but to this day no one knows where his grave is. Moses was a hundred and twenty years old when he died, yet his eyes were not weak nor his strength gone.

Where is the Promised Land in the Bible? ›

(21-3) Joshua 1:4. The Promised Land. Biblical Israel is generally thought of as that region south and southwest of the Lebanon mountains, north and east of Egypt, east of the Mediterranean coastal plain, and west of the Arabian desert.

What is the Promised Land? ›

In Genesis, God promised Abraham that his descendants would inherit the land of Canaan, so Canaan became known as The Promised Land. Modern Israel and Palestine encompass the majority of Canaan. Abraham's grandson was Jacob, whose name was changed to “Israel” by God.

Is Mount Nebo included in Jordan Pass? ›

Unfortunately, as with many privately owned sites across Jordan, entrance to Mount Nebo is not included in the Jordan Pass - and prices have increased quite significantly over the last few years following investment and redevelopment of the site.

How hard is Mount Nebo? ›

At 11928 feet, Nebo is the highest of the Wasatch peaks. (It is some 179 feet higher than the more famous Mt Timpanogos.) This is a strenuous hike. The distance is not that great, but the 3800 feet elevation gain is daunting.

How long is the hike up Mt Nebo? ›

Discover this 8.6-mile out-and-back trail near Santaquin, Utah. Generally considered a challenging route. This is a very popular area for camping, hiking, and horseback riding, so you'll likely encounter other people while exploring.

What does Moab mean in Hebrew? ›

Where does MOAB come from? The kingdom of Moab—a name from Greek via Hebrew for “from the father”—is described in the Bible as what is present-day Jordan, bound by the Dead Sea on its west.

Is Nebo a biblical name? ›

Nebo (Hebrew: נבו Nəḇō; also Nabo, Nebai, Nobai) is a town name mentioned in several passages of the Hebrew Bible (or Old Testament of Christianity). It is used for two towns, one in the territory assigned in the Bible to the Tribe of Reuben, and another in that of the Tribe of Judah.

What does 40 mean in the Bible? ›

The significance of these 40 days and 40 nights speak to us about our own times of temptation when we are weak and vulnerable. Through the words of satan, the tempter, and Jesus, the Son of God, we learn how to stand up to temptations.

What mountain did Jesus climb? ›

Mount Tabor in Religion

For Christians, Mount Tabor is believed to be the place of the Transfiguration of Jesus Christ, where Jesus began to radiate light and conversed with Moses and Elijah. The result is that the site long-ago became a site of pilgrimage.

What mountain did Jesus ascend from? ›

Finally, after the Resurrection, Jesus is reported to have ascended into heaven from the Mount of Olives (Acts 1:9–12); Luke mentions that the Ascension occurred on a location there near the village of Bethany (Luke 24:50–51).

What is the oldest surviving copy of the Bible? ›

Codex Sinaiticus Petropolitanus, Oxford.

How old was Moses when He was called by God? ›

The Lord is beckoning to you, and is ready to take you through. When Moses was called by God to lead the Israelites, He knew he lacked the abilities. Moses was 40 years according to Acts 7:23 by the time he left Egypt.

How many times did Moses go up the mountain? ›

Throughout this section, Moses goes up and down the mountain seven times. The narrative is out of linear sequence, inviting us as readers to read and reread it and meditate on its deeper meaning.

What is the most beautiful high school in North Carolina? ›

ASHEVILLE, N.C. (WLOS) — Asheville School has been named the most beautiful private high school in North Carolina by Architectural Digest. The magazine said the tudor-style buildings and mountain views make the school one of the most beautiful to be found.

What are the Big 4 schools in NC? ›

The field consisted of the "Big Four" North Carolina Atlantic Coast Conference schools: NC State Wolfpack, Duke Blue Devils, North Carolina Tar Heels, and Wake Forest Demon Deacons.

What is the #1 school in Charlotte? ›

The best public schools in Charlotte are Ardrey Kell High School, Cato Middle College High School, Providence Spring Elementary School, Irwin Academic Center, and Polo Ridge Elementary.

What is the biggest public middle school in NC? ›

 • Uwharrie Charter Academy. ...
 • Community House Middle School. ...
 • Guilford Elearning University Prep. ...
 • Sugar Creek Charter School. Charlotte, NC• ...
 • Holly Grove Middle School. Wake County Schools, NC• ...
 • Franklin Academy. Wake Forest, NC• ...
 • Mills Park Middle School. Wake County Schools, NC• ...
 • Mountain Island Charter School. Mt.

What is the largest private school in NC? ›

The average private school in North Carolina has 166 students (2023). The largest private school in North Carolina is Charlotte Country Day School with 1,722 students.

What is the 2nd biggest high school? ›

#2 Fort Hamilton High School – Brooklyn, NY – 7805 Students. 2nd largest high school in America. With a grand total of 8076 students, #1 Brooklyn Technical High School – Brooklyn, NY – 8076 Students.

Which states has the best high schools? ›

States with the Best Public Schools
 1. Massachusetts. Massachusetts has the best public school system in the U.S. 48.8% of Massachusetts's eligible schools ranked in the top 25% of high school rankings, a total of 167 schools. ...
 2. Connecticut. ...
 3. New Jersey. ...
 4. Virginia. ...
 5. New Hampshire. ...
 6. Maryland. ...
 7. Delaware. ...
 8. Nebraska.

What biblical events happened on Mount Zion? ›

Mount Zion is the place where Yahweh, the God of Israel, dwells (Isaiah 8:18; Psalm 74:2), the place where he is king (Isaiah 24:23) and where he has installed his king, David (Psalm 2:6). It is thus the seat of the action of Yahweh in history.

What happened on Mount Zion in the New Testament? ›

According to the Book of Samuel, Mount Zion was the site of the Jebusite fortress called the "stronghold of Zion" that was conquered by King David, then renamed and partially rebuilt by him as the "City of David", where he erected his palace.

At which mountain did Moses see fire? ›

Now Moses was tending the flock of Jethro his father-in-law, the priest of Midian, and he led the flock to the far side of the desert and came to Horeb, the mountain of God. There the angel of the LORD appeared to him in flames of fire from within a bush. Moses saw that though the bush was on fire it did not burn up.

What all happened on Mount Zion? ›

Several important events in the early Christian Church are likely to have taken place on Mount Zion: The Last Supper of Jesus and his disciples, and the coming of the Holy Spirit on the disciples. The appearance of Jesus before the high priest Caiaphas, believed to have been at the site of the Church of St.

Who is the daughter of Zion in the Bible? ›

Jerusalem is first introduced as Daughter Zion in Isaiah's prophecy against Sennacherib (2 Kings 19:21, Isaiah 37:22), upon the Assyrian general's invasion of Judea (circa 701 BCE).

What does Zion symbolize in the Bible? ›

The name Zion is often used to describe a place appointed by the Lord where his followers can live and serve God. Scripture refers to Zion as the “City of Holiness” and a “city of refuge” where the Lord protects his people from the evils in the world.

What is God's promise to Zion? ›

Likewise, on this continent, the city of Zion, New Jerusalem, shall be built, and from it the law of God shall also go forth. There will be no conflict, for each city shall be headquarters for the Redeemer of the world, and from each he shall send forth his proclamations as occasion may require.

What was Zion renamed in the Bible? ›

According to the narrative of 2 Samuel 5, Mount Zion held the Jebusite fortress of the same name that was conquered by David and was renamed the City of David.

Is Mount Moriah and Mount Zion the same? ›

Mount Moriah is where God dwells with His people. But, Mount Moriah later comes to be known as Mount Zion, in the midst of Jerusalem. The Hebrew people revere this account of Abraham and Isaac so highly that it has its own title and place in their faith.

What does the name Zion mean in Hebrew? ›

What Does Zion Mean? The name Zion is of Hebrew origin meaning "highest point." Zion has made a steady rise in popularity since 1998 which coincides with Lauryn Hill naming her son Zion in 1997. In the Old Testament, the name Zion is used to refer to the city of Jerusalem and is the source of the term Zionism.

Why did the burning bush not burn up? ›

In Eastern Orthodoxy a tradition exists, originating in the early Christian Church Fathers and its Ecumenical Synods (or Councils), that the flame Moses saw was in fact God's Uncreated Energies/Glory, manifested as light, thus explaining why the bush was not consumed.

What mountain did Moses break the Ten Commandments? ›

In the Bible, Moses climbs Mount Sinai to receive the Ten Commandments. But he was the chosen one, and I am a mere mortal. In the Bible, Moses climbs Mount Sinai to receive the Ten Commandments.

Does the burning bush still exist? ›

The bush was moved to its present site when Helena's chapel was built over its roots, behind the apse of St Catherine's church. It is still one of the major attractions in the Sinai region for Christian Pilgrimage tours.

Does Zion mean heaven? ›

Zion is a specific, historically important location — the name refers to both a hill in the city of Jerusalem and to the city itself — but it's also used in a general way to mean "holy place" or "kingdom of heaven." The root of Zion is the Hebrew Tsiyon, and while the word holds a special importance in the Jewish faith ...

What is the city of God in the Bible? ›

the New Jerusalem; heaven.

Where was Jesus crucified? ›

LAWTON: According to the New Testament, Jesus was crucified at a spot outside Jerusalem called Golgotha, which in Aramaic means “place of the skull.” The Latin word for skull is calvaria, and in English many Christians refer to the site of the crucifixion as Calvary.

Videos

1. Mt. Nebo Junior High Choir Slideshow 2010
(MNJHSFineArts)
2. Food Drive
(Mt Nebo Middle School - MNMS)
3. Mt. Nebo Riding for Focus
(Rhet Rowley)
4. Summer!!! from mount nebo News
(Mt Nebo Middle School - MNMS)
5. Mt. Nebo Junior High Band Slideshow 2010
(MNJHSFineArts)
6. Mt. Nebo Middle Parent Teacher Conference | September 2020
(Mt Nebo Middle School - MNMS)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated: 07/10/2023

Views: 6009

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.