Zillow Leads: de gids voor vastgoedleiders voor echte ROI (2024)

Met meer dan 218 miljoen unieke maandelijkse gebruikers en 110 miljoen aanbevolen huizen, is Zillow dat welhet meest populairvastgoedwebsite ter wereld.

Sterker nog, na de overname van Trulia was de Zillow Group verantwoordelijktot 79%van alle online activiteiten in onroerend goed en vandaag de dag genereren miljoenen makelaars terugkerende inkomsten met behulp van het platform.

Maar het is niet allemaal zonneschijn en regenbogen. Steeds meer agenten beginnen Zillow te zien als een geduchte concurrent - een die zijn krachtige platform gebruikt om klantgegevens te verzamelen, marktinformatie te benutten en alle makelaars in onroerend goed die niet betalen voor zijn promotionele diensten, uit de weg te ruimen. (Voor veel Zillow-sceptici is het recente nieuws over het nieuwe aanbod,Zillow-huizen, diende alleen om hun punt verder te bewijzen.)

Hoewel er enkele legitieme redenen zijn om op hun hoede te zijn voor de rol van Zillow op de vastgoedmarkt, valt niet te ontkennen dat het nog steeds een levensvatbaar platform voor het genereren van leads is. En bij correct gebruik kan het uw vastgoedbedrijf een geweldig concurrentievoordeel opleveren.

Maar om Zillow te laten werkenvooru (en niet tegen u), moet u leren hoe u Zillow-leads met gemak en consistentie kunt vastleggen en converteren. Deze gids helpt je daarbij.

Inhoudsopgave

 • Hoeveel kosten Zillow-leads?
 • Zijn Zillow-leads het waard?
 • Hoe u conversies op uw Zillow-leads kunt stimuleren
 • Waarom Zillow NIET uw enige bron van leads zou moeten zijn

Hoeveel kosten Zillow-leads?

Met een overvloed aangratis platformen voor onroerend goedom uit te kiezen, is een van de belangrijkste vragen voor elke agent of elk team:Hoeveel rekenen ze voor leads?

Helaas zijn de kosten van Zillow-leads allesbehalve eenvoudig.

Zillow biedt geen maandelijks abonnement of vaste vergoeding voor alle leads. Net als Uber, Amazon en zelfs Disney gebruikt Zillow piekprijzen om kosten vast te stellen op basis van het vraagniveau voor meerdere variabelen, zoals uw postcode, de mediane huizenprijzen in uw postcode en uw ingestelde share of voice.

De kosten kunnen variëren van $ 20 tot $ 80 per lead, of $ 100 tot $ 1.000 per maand. Het hangt allemaal af van wat er in uw markt gebeurt en de parameters die u instelt rond uw Zillow-budget.

Zijn Zillow-leads exclusief?

Op het moment van schrijven is het My Agent-programma van Zillow de enige manier om volledige exclusiviteit te bereiken voor sommige vermeldingen op Zillow. Als u echterzet je share of voice op 100, zullen thuiskopers je 100 procent van de tijd in die postcode zien.

Realtor.com versus Zillow-leads

Momenteel is het belangrijkste verschil tussen Realtor.com- en Zillow-leads de manier waarop ze aan agenten worden uitgedeeld.

In Zillow wordt een potentiële koper gevraagd contact op te nemen met een makelaar door op zijn profiel naast een advertentie te klikken. In Realtor.com klikken leads op een knop 'Contact opnemen met agent' in de lijst en die leads worden vervolgens verspreid onder agenten die voor die specifieke postcode betalen.

Beide platforms gebruiken marktomstandigheden om hun prijzen te bepalen.

Bij Follow Up Boss hebben we agenten bergen succes zien behalen op zowel Zillow als Realtor.com. Onze ervaring is dat het geheim van winnen op beide platforms alles te maken heeft met hoe u uw systeem instelt.

Als u bijvoorbeeld liever in de top drie van vermelde agenten staat en leads automatisch doorstuurt naar een agent in uw team, is Zillow de voor de hand liggende keuze. Als u liever uw kansen waagt (en waarschijnlijk een paar dollar bespaart), kan Realtor.com ook een grote overwinning zijn, op voorwaarde dat uw snelheid om te leiden razendsnel is.

"Drie jaar geleden gaf ik $ 40.000 per maand uit aan Zillow-leads, maar toen stegen de kosten van de leads in de loop van een jaar met 600%", zegt de in Florida gevestigde teameigenaar Robert Slack. Na elke maand moeite te hebben gedaan om Zillow te betalen, realiseerde Robert zich dat hij twee keer zoveel leads voor dezelfde prijs kon krijgen door over te stappen naar Realtor.com.

Maar de doorslaggevende was niet waar hij zijn aanwijzingen kreeg. Het wasHoehij behandelde ze.

“Mensen klagen de hele tijd over online leads. Ze kopen ze, maar ze hebben geen systeem om ze om te zetten. Dat is als het kopen van een Mercedes en niet genoeg benzine hebben.”

Voor meer informatie over hoe u het meeste uit uw betaalde leads kunt halen, kunt u een kijkje nemen achter de schermen bij Robert's hoge ROI-leadbeheerproces indit diepte-interview.

Bekijk dit voor een gedetailleerd overzicht van Realtor Pro versus Zillow Premier Agentuitgebreide uitsplitsingvan de mensen bij Folio.

Zijn Zillow-leads het waard?

De sleutel om het meeste uit Zillow te halen, ligt in het eerst begrijpen wat deze leads anders maakt dan leads die binnenkomen viaandere bronnen.

Voordat we ingaan op de stapsgewijze analyse van hoe u uw Zillow-conversies kunt stimuleren, nemen we even de tijd om deze verschillen uit te pakken, zodat u ze kunt gebruiken om een ​​relevantere en effectievere strategie te creëren voor het converteren van Zillow-leads.

#1. Zillow-leads zijn beter geïnformeerd

Potentiële kopers en verkopers die hun vastgoedreis op Zillow beginnen, zijn over het algemeen beter geïnformeerd over de lokale markt. In vergelijking met andere prospects bekijken deze leads over het algemeen veel meer eigendommen omdat Zillow ze alle actieve aanbiedingen in hun gebied laat zien.

Met behulp van verschillende filters kunnen potentiële kopers en verkopers snel een breed scala aan eigendommen bekijken die aan hun criteria voldoen en direct marktkennis opdoen, simpelweg door meerdere aanbiedingen te vergelijken.

Zillow Leads: de gids voor vastgoedleiders voor echte ROI (1)

Bron:Zillow. com

Zillow biedt ook verschillende bonusfuncties om potentiële kopers en verkopers van huizen te helpen hun kennis van de markt te verdiepen.

Met Zestimates kunnen verkopers bijvoorbeeld de geschatte prijs van een woning zien, terwijl de Make Me Move-functie hen in staat stelt erachter te komen of iemand bereid is om hun huis voor een bepaalde prijs te kopen, zonder de woning zelfs maar te vermelden.

Werkzaamheden Stap: Verbinding maken met een goed geïnformeerde Zillow-lead

Hoewel deze bonusfuncties ongelooflijk aantrekkelijk zijn voor potentiële huizenkopers en verkopers, kunnen ze ook zeer onnauwkeurig zijn. Ervaren makelaars hebben bijna altijd meer relevante marktgegevens om hun klanten te helpen een betere deal te vinden.

Dit is hoe Anthony Malafronte, eigenaar van het zeer succesvolleMijn makelaar in Tampateam, gebruikt wat hij een "Better Than Zillow"-benadering noemt om Zillow-leads effectief om te zetten:

"Ik had een aanbiedingsafspraak waarbij de potentiële verkoper me vertelde 'Zillow zei dat mijn huis' dit ' waard is'. Ik keek haar aan en zei: 'Dus toen de Zillow-vertegenwoordiger bij je thuis kwam, wat vonden ze dan van die prachtige XYZ-functie?'. Ze zei: 'Ze waren hier nooit.' Ik kon haar laten zien dat haar huis erg lijkt op het huis dat we net verderop in de straat hebben verkocht, en het was meer dan wat de Zestimate zei.'

Het feit is dat Zillow nooit zijn functies zal aanpassen om het leven van makelaars gemakkelijker te maken. De meest gewiekste makelaars van vandaag zullen manieren vinden om de verhoogde informatie die leads via Zillow verkrijgen te gebruiken om vertrouwen op te bouwen en aan te tonen dat hoe goed de functie ook is, een vertrouwde lokale agent een beter en waardevoller inzicht kan bieden dan enig online platform ooit zou kunnen.

#2. Zillow-leads zijn niet one-size-fits-all

Hoewel Zillow-leads vaak worden gezien als hotter en meer bereid om te kopen dan leads uit andere bronnen, kan deze manier van denken tot ernstige teleurstellingen leiden. De waarheid is dat met zoveel mensen die Zillow gebruiken om eigendommen te vinden, je nooit zeker weet in welke fase van de vastgoedreis een specifieke prospect zich bevindt.

Sommige leads staan ​​op het punt om te kopen, terwijl het voor andere maanden kan duren voordat er een beslissing is genomen. Als gevolg hiervan kunt u eindigen met een assortiment leads van verschillende kwaliteit en kooptijdlijnen, wat het allemaal moeilijker kan maken om deze leads consequent om te zetten in deals.

Werkzaamheden Stap: Segmenteer uw Zillow-leads voor een betere ROI

Het eerste dat u moet doen, is uw manier van denken veranderen met betrekking tot de "soorten" leads die vanuit Zillow binnenkomen.

Elke prospect heeft zijn eigen tijdschema, en met de juiste follow-up endruppel campagnesop zijn plaats, kunt u automatisch leads koesteren die maanden verwijderd zijn van een beslissing, terwijl u uw hogere contactenergie - zoals sms'jes en telefoontjes - besteedt aan de contacten in uw database die de meeste kans hebben om te kopen.

Het feit dat Zillow-leads zo divers zijn, betekent dat ze op talloze manieren kunnen worden omgezet. De kunst is om een ​​systeem te hebben om ervoor te zorgen dat elke persoon die u belt een levensvatbare lead wordt.

#3. Zillow-leads zijn al in het merk gekocht

Mensen die Zillow gebruiken, vertrouwen op Zillow. Dus wanneer iemand contact met je opneemt over een woning die ze op de site hebben gevonden, is het verstandig om met het merk samen te werken, niet ertegen.

Werkzaamheden Stap: Gebruik de enorme merkkracht van Zillow in uw voordeel

Een van de gemakkelijkste en meest effectieve manieren om een ​​winnende relatie met uw Zillow-leads op te bouwen, is ervoor te zorgen dat prospects u als een Zillow-partner zien in plaats van als een rivaal.

U kunt een vertrouwd partnerschap opbouwen met inkomende contacten van Zillow door hen te helpen begrijpen hoe het platform werkt, zodat ze er het meeste uit kunnen halen.

Wanneer u met Zillow-leads begint te werken, onthoud dan dat ze het Zillow-platform al hebben gebruikt en waarschijnlijk ook onderzoek naar u hebben gedaan. Maak een sterke eerste indruk door een gastvrij Zillow-profiel aan te maken om direct vertrouwen te wekken en tegelijkertijd positieve recensies te verzamelen. (Meer hierover in een minuut.)

Laten we voor nu een paar specifiekere stappen bekijken die u kunt nemen om Zillow 100% waard te maken.

Hoe u conversies op uw Zillow-leads kunt stimuleren

Ook al trekt Zillow maandelijks tientallen miljoenen bezoekers, je zult nog steeds wat werk moeten verzetten om een ​​stukje van die taart te krijgen. De eerste stap?

Vermelding op het platform.

Stap 1. Lijst met Zillow

Dit klinkt voor de hand liggend, maar als u leads op Zillow wilt aantrekken, moet u uw vermeldingen op Zillow vermelden.

Maar houd er rekening mee dat niet alle advertenties op dezelfde manier zijn gemaakt en onder de miljoenen eigendommen die op Zillow worden vermeld, zullen sommige veel meer aandacht trekken dan andere.

Hier zijn enkele tips om meer bezoekers naar uw Zillow-vermeldingen te trekken:

 • Gebruik foto's van hoge kwaliteit.86% van de huizenkopers geeft aan dat advertentiefotografie dat wel isde #1 redenwaarom ze in de eerste plaats besluiten om een ​​huis te bezichtigen. Zorg ervoor dat je investeert in foto's van hoge kwaliteit voor je advertenties.
 • Gebruik video's in uw vermeldingen. Vastgoedvermeldingen met video's ontvangen4x meer aanvragendan die zonder. Neem de tijd om die van Zillow te lezenrichtlijnen voor video'sen leer over de soorten video's die u wel en niet naar de site kunt uploaden.
 • Maak overtuigende beschrijvingen. Helaas is de perfecte lijstafbeelding niet genoeg. Uw Zillow-leads bekijken elke dag honderden vermeldingen. Ze moeten weten wat uw eigendommen anders maakt. Werk aan uw eigendomsbeschrijvingen om ze gedetailleerd, aantrekkelijk en opwindend te maken.

Stap 2. Word lid van het Zillow Premier Agent-programma

Hoewel het aanbieden van eigendommen op Zillow gratis is, kunt u uw zichtbaarheid vergroten en meer leads aantrekken door lid te worden van het betaalde Premier Agent-programma van Zillow.

Dit is hoe het werkt.

Wanneer agenten eigendommen toevoegen aan Zillow, worden ze vermeld als listingagenten. Premier Agents worden gemarkeerd als de drie beste makelaars op een lijst waar kopers contact mee kunnen opnemen om meer over het onroerend goed te weten te komen.

Zillow Leads: de gids voor vastgoedleiders voor echte ROI (2)

In feite stelt het Premier Agent-lidmaatschap u in staat om meer kopersleads aan te trekken door op de advertenties van andere agenten te verschijnen. En ja, het is betalen om te spelen.

Als u een Premier Agent bent en zelf woningen opgeeft, bent u de enige agent in het contactveld. Maar zoals gezegd, dit alles heeft een prijs.

De kosten voor de Premier Agent-status zijn afhankelijk van de postcode die u wilt. Hoe hoger de eigendomswaarde binnen de beoogde postcode, hoe duurder uw Premier Agent-status kan zijn.

Hier zijn enkele van de andere functies die deel uitmaken van het Premier Agent-programma:

 • Mijn agent. Met My Agent kunt u verschijnen alsde enige aankoopmakelaarop bepaalde vermeldingen die Zillow-bezoekers op de site bekijken.
 • Premier Agent Direct-advertenties. Adverteer uw vermeldingen rechtstreeks op de pagina's met zoekresultaten van Zillow.
 • Zillow Premier Agent-app.Deze functie geeft u toegang tot een AI-aangedreven mobiele app met geavanceerde functies zoals slimme vastgoedaanbevelingen en klantanalyses.

Als je in de top drie van gerangschikte agenten in een postcode terechtkomt, krijg je ook extra exposure van Zillow's Agent Finder.

Opmerking:Zillow Premier Agents krijgen ook reclame op andere websites van de Zillow Group, zoals Trulia en StreetEasy.

Als u een waterdicht leadbeheersysteem heeft, kan het Premier Agent-programma een geweldige manier zijn om meer leads en inkomsten voor uw onroerendgoedbedrijf te genereren. Maar om het echt de moeite waard te maken, moet u uw conversieratio's, uitgaven en investeringsrendement nauwlettend in de gaten houden.

Ons advies? Voordat u betaalt om een ​​Zillow Premier Agent te worden, neemt u even de tijd om ervoor te zorgen dat uhet leadmanagementsysteem is goed geolieden volledig gepositioneerd om inkomende Zillow-leads te verwerken voor een optimale ROI.

Stap 3. Optimaliseer uw Zillow-profiel

Wanneer Zillow-leads u vinden via een onroerendgoedlijst of via de agentenlijst van Zillow, is het eerste wat ze zullen doen uw profiel bestuderen.

Zillow Leads: de gids voor vastgoedleiders voor echte ROI (3)

Bron:Zillow. com

Om zoveel mogelijk leads vast te leggen, zijn hier de belangrijkste componenten om te optimaliseren in uw Zillow-profiel:

 • Over mij.Zorg voor een korte en boeiende biografie. Mensen nemen meestal niet de tijd om lange blokken tekst te lezen, dus zorg ervoor dat het beknopt en interessant is. Probeer een beetje humor toe te voegen om uw know-like-trust-factor vanaf de allereerste interactie te vergroten.
 • Verleden verkopen.Het toevoegen van recente verkopen aan uw Zillow-profiel is nog steeds een handmatig proces, maar het is de moeite waard. Door uw profiel consequent bij te werken met uw laatste cijfers, zullen potentiële klanten u zien als een actieve en betrouwbare dealmaker.
 • Introductievideo.Je kunt een video toevoegen aan je Zillow-profiel, en dat zou je ook moeten doen! Neem een ​​korte video op waarmee mensen meer te weten kunnen komen over uw achtergrond, persoonlijkheid en hoe u hen kunt helpen.
 • Recensies. Last but not least, reviews zijn een van de meest kritische indicatoren van hoe betrouwbaar je profiel is. Zorg ervoor dat je tevreden klanten regelmatig vraagt ​​om een ​​review achter te laten op Zillow. Overwegenscripten van een beoordelingsvraagen voeg het toe als vast onderdeel van uw workflow voor klantervaringen.

⚡Pro-tip: ontvang meer Zillow-recensies en verhoog uw zichtbaarheid organisch

Het in Baltimore gevestigde Ron Howard & Associates is voorbij800 recensies op Zillow.

In 2018 deelde Ron de zijnestap voor stap procesvoor hoe hij en zijn team zich een weg naar de top van Zillow hebben gehackt door simpelweg prioriteit te geven aan beoordelingen.

“We krijgen meerdere telefoontjes per dag van onze Zillow-recensies. Het creëert de autoriteit en het sociale bewijs om mensen te helpen beslissingen te nemen voordat ze je echt leren kennen”, zegt Ron. "Mensen die op onze markt concurreren, hebben ongeveer 200 beoordelingen, dus om er 700+ te hebben, is het net als ... boem."

Zoals hij het ziet, helpt het gebruik van Zillow-recensies de klant om beslissingen te nemen op een manier die gemakkelijk en vertrouwd aanvoelt, vergelijkbaar met hoe ze een product op Amazon of een andere e-commercesite zouden bekijken.

En het proces van Ron voor het verzamelen van Zillow-recensies is verrassend eenvoudig.

 • Eén keer per maand stuurt een van Rons assistenten een herinnering.
 • Op het dashboard van Zillow is er een eenvoudige knop 'Beoordeling aanvragen'. Voer gewoon de gegevens van de klant in en druk op verzenden!
 • De klant ontvangt een link om zijn beoordeling in te dienen.
 • Je leunt achterover en krijgt meer street cred op Zillow!

Zillow Leads: de gids voor vastgoedleiders voor echte ROI (4)

Bron:Zillow-helpcentrum

Stap 4. Reageer sneller op Zillow-leads

We hebben nu alle basistechnieken behandeld om u te helpen Zillow-leads aan te trekken en te beheren.

Maar hoe reageer je als een lead daadwerkelijk contact opneemt via Zillow?

Dit is het beslissende moment dat de agenten die klagen over Zillow scheidt van de agenten dieeigenZillow.

Als je echt wilt winnen, zijn er twee extra stappen die je moet nemen om elke druppel ROI uit Zillow te persen.

 1. Verbeter uw snelheid om te leiden.Uw Zillow-leads zullen waarschijnlijk naar meerdere eigendommen tegelijk informeren, en de eerste agent die contact met hen opneemt, heeft de grootste kans om ze als klant binnen te halen.

  Terwijl Zillow ingebouwde functies biedt om u te helpen razendsnel contact te leggen met leads, gebeurt de echte magie wanneer u Zillow integreert met uwfavoriete CRM- of verkoopplatform, zodat u automatisch nieuwe leads kunt sms'en, bellen en toewijzen aan de meest capabele agenten op basis van aangepaste criteria die worden gedicteerd doorJij.

Zillow Leads: de gids voor vastgoedleiders voor echte ROI (5)

 1. Volg consequent op.Zillow-leads zijn meestal warm tot heet, maar dat betekent niet dat u er niet aan hoeft te werken. Sommige Zillow-leads hebben weken of maanden verzorging nodig om te converteren. Zet een geautomatiseerde infuuscampagne op om uw follow-up aan te passen aan het unieke tijdsbestek van elke lead.

  Wilt u uw leads beter koesteren dan de rest? Bekijk onzedeskundig webinaren leer insider-technieken om conversies te stimuleren voor zowel hot leads als prospects op de lange termijn.

Zillow Leads: de gids voor vastgoedleiders voor echte ROI (6)

Er zijn geen twee manieren over. Uw succes bij het converteren van Zillow-leads zal grotendeels afhangen van hoe capabel uw leadbeheersysteem is.

In Follow Up Boss hebben we verschillende geautomatiseerde actieplannen die zijn ontworpen om Zillow-leads op de automatische piloot om te zetten. U kunt ook gedetailleerde analyses bekijken over hoe uw Zillow-leads worden geconverteerd en Smart Lists om prioriteit te geven aan leads op basis van de kooptijdlijn en ervoor te zorgen dat er geen lead door de kieren glipt.

Stap 5. Stuur uw Zillow-leads door naar de juiste agent

Zodra je Zillow in een stroomversnelling begint te krijgen, heb je misschien een andere agent of ISA nodig om in te springen en de conversies op peil te houden.

Maar hoe leidt u uw Zillow-leads om?

Dit is verrassend eenvoudig met het juiste systeem. Wanneer een Zillow-lead wordt afgeleverd bij Follow Up Boss, kunt u uw standaard leadrouting gebruiken of aangepaste regels maken voor hoe ze moeten worden afgehandeld. Of u kunt er ook voor kiezen om standaard de ingebouwde routing van Zillow's Premier Agent te gebruiken. In dit geval wordt de toegewezen agent onmiddellijk gesynchroniseerd met Follow Up Boss.

Hier is hoeleidt leads om met behulp van de ingebouwde routering van Zillow:

 • Meld u aan bij de Premier Agent CRM.
 • Selecteer Team in de navigatie bovenaan en klik vervolgens op Routingregels.
 • Klik op de pagina Routingregels op Directe gespreksroutering instellen en selecteer welke teamleden de uitzending moeten ontvangen.
 • Nadat u de regel hebt gedefinieerd, kunt u deze in- en uitschakelen met de schakelaar of bewerken door op het blauwe potloodpictogram te klikken.

Als alternatief, zodra een Zillow-lead is gesynchroniseerd met Follow Up Boss, hoef je alleen maar automatisch een actieplan uit te voeren met de eerste sms-berichten, oproepen, e-mails en meer. Follow Up Boss herkent alle standaard Zillow-leadtypes en -tags (inclusief Aanbiedingen, Flex en telefoonverbindingen).

U kunt dezelfde routeringsregels en actieplannen activeren voor elke Zillow-lead, of aangepaste workflows instellen voor verschillende soorten leads. Het is allemaal aan jou.

Zillow kan een geweldige bron van vastgoedleads zijn, maar het mag niet uw enige zijn

Hoewel Zillow momenteel de grootste vastgoedwebsite ter wereld is, is het niet de enige optie om hoogwaardige leads voor uw bedrijf te genereren. En dat zou niet zo moeten zijn.

Veel makelaars in onroerend goed behalen geweldige resultaten via Realtor.com, Facebook-advertenties, Google AdWords en lokale organische zoekoptimalisatie.

Het komt erop neer? Leg niet al je eieren in één mand. Probeer in plaats daarvan zoveel mogelijk gediversifieerde leadbronnen te creëren. Hierdoor kunt u meten hoe goed elke bron presteert en meer geld investeren waar u meer rendement krijgt.

En als u op zoek bent naar een open leadconversieplatform dat kan worden geïntegreerd met de meest populaire en winstgevende leadbronnen op de markt, probeer dan Follow Up Boss eens.

Ons gebruiksvriendelijke platform biedt geavanceerde follow-upsystemen, slimme automatisering en geavanceerde analyses, allemaal ontworpen om u te helpen het meeste uit elke lead te halen, ongeacht waar deze vandaan komt.

Zillow Leads: de gids voor vastgoedleiders voor echte ROI (2024)

FAQs

How do you answer Zillow leads? ›

How do I accept leads and connect to customers in the app?
 1. Inside the Zillow Premier Agent app or.
 2. Hands-free with voice (say "Connect") or press "Connect" on the app to start speaking with your new connection.
Feb 13, 2023

Is buying Zillow leads worth it? ›

For many realtors, Zillow leads are definitely worth it. Leads from Zillow are actively looking for homes, so they're a lot warmer than leads you might find through pay-per-click or social media advertising.

How does Zillow distribute leads? ›

Selected leads (round robin): Specifically chose your team to contact via the “Contact Agent” form on a property page. Direct calls (broadcast): Called your team directly using the number listed on your Zillow profile. If no one answers within 30 seconds, it gets assigned randomly to one of the selected agents.

Can I get leads from Zillow? ›

As a Zillow Premier Agent, you choose the ZIP codes where you'd like to be connected with home buyers. You then purchase share of voice, which is your share of the total ad spend for a particular ZIP code. Your share of voice determines how many leads you receive in that ZIP code each month.

How can I get Zillow leads faster? ›

Be consistent on answering incoming calls from Zillow, the higher your answer rate, the more leads that will be sent your way. Zillow's algorithm also favors the amount each agent is paying for their leads. The higher the package you subscribe to, the more leads that will be sent your way.

How do you answer real estate leads? ›

10 Tips for Successfully Responding to Real Estate Leads
 1. Respond Quickly—“Speed to Lead” Is Essential. ...
 2. Pick up the Phone Whenever Possible. ...
 3. Respond in the Same Way That Leads Contact You. ...
 4. Make Sure Leads Know How To Contact You. ...
 5. Prove Your Value From the Very Beginning. ...
 6. Have Your Own List of Questions.
Dec 23, 2019

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 5781

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.